Plovdiv24.bg Гузната съвест ражда параноя, а министър-председателят превръща 7 млн. българи

...
Plovdiv24.bg
Гузната съвест ражда параноя, а министър-председателят превръща 7 млн. българи
Коментари Харесай

Президентът: Ще продължа да подкрепям всяка организация, партия, движение, чийто приоритет е българският народ

 Plovdiv24.bg Гузната съвест ражда параноя, а министър-председателят трансформира 7 млн. българи в заложници на своята параноя. Това съобщи президентът в отговор на журналистически въпрос за мненията на във връзка изтеклите фотоси от вкъщи му. Делириумът на министър-председателя буди все по-голяма паника, добави президентът и посочи, че изявленията на премиера към този момент не може и да се разясняват.

България е на доста задно място по независимост на медиите в международните ранглисти, дано не даваме мотиви да падаме още по-ниско, сподели в отговор на въпрос за петицията на публицисти, в която те упорстват за достъп до коридорите в Народното събрание и до депутатите. Държавният глава съобщи поддръжка за подписката и уточни, че активността на народните представители е отдадена на хората, тъй че жителите би трябвало да знаят тъкмо какво правят депутатите.

Отдавна съм декларирал, че поддържам всяка организация, партия, придвижване, чийто приоритет е българският народ, а не тясно партийният интерес, и ще не преставам да го върша, съобщи президентът в отговор на въпрос дали ще сътвори собствен политически план. съобщи, че от ден на ден жители и организации припознават президента като значим фактор за действителната смяна в страната и показват поддръжка на позициите му.

По мотив избора на ръководител на Българска социалистическа партия президентът уточни, че безапелационната изборна победа на Корнелия Нинова е удостоверила нейната поредност и неотстъпчивост да работи по този начин, че партията да се гради като мощна съпротива. " Казвам го не като някакво користолюбие към една или друга партия, а тъй като е значимо за България. Без мощна, обединена и градивна съпротива всяка народна власт залинява “, уточни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР