Plovdiv24.bg Гръцкото правителство удължи до 30 септември предпазните мерки за преминаване

...
Plovdiv24.bg
Гръцкото правителство удължи до 30 септември предпазните мерки за преминаване
Коментари Харесай

Гърция затегна мерките, влизат в сила нови забрани!

 Plovdiv24.bg Гръцкото държавно управление удължи до 30 септември защитните ограничения за прекосяване през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата-Промахон ". Преминаването продължава да бъде със наложителен PCR тест, изработен до 72 часа преди влизане в страната, както и наложителен IQ тест. Решението е оповестено в Държавен вестник. 

Ограничителните ограниченията се удължават до 30/09 в Халкидики, Ханя, Лесбос, Закинтос, Ираклион, Пела, Пиерия, Иматия и Килкис и Миконос.

1. Прекратяват се всевъзможни всеобщи прояви като: лайв празненства, търговски панаири, религиозни шествия, пазари навън и така нататък

2. Забраняват се всевъзможни събирания на повече от девет души на едно място по каквато и да било причина както на публични, по този начин и на частни места.

3. В заведенията за публично хранене се разрешават най-много до четирима души на една маса, в случай че не става въпрос за родственици от първа степен, когато се позволяват до шестима души.

4. Задължителна е използването на маска както навън, по този начин и в закрити пространства.

5. В мощ е възбрана за работа на заведенията от хигиеничен интерес от среднощ до 07.00 ч. сутринта. 

От през днешния ден до 30 септември се вкарват строги ограничения и в област Атика. Използване на маска е наложително във всички затворени публични и частни пространства, както и на открити събирания като площади и опашки в магазините, написа " Труд ". Препоръчително е маската да се носи на всички места, в това число и на открито.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР