Plovdiv24.bg Адвокатите на подсъдимите полицаи от Трето 3 РУ в Пловдив

...
Plovdiv24.bg
Адвокатите на подсъдимите полицаи от Трето 3 РУ в Пловдив
Коментари Харесай

Адвокатите на арестуваните в полицейската афера се ядосаха на прокуратурата

 Plovdiv24.bg Адвокатите на подсъдимите служители на реда от Трето 3 районно управление (на МВР) в Пловдив желаеха открит развой макар приложените СРС-та, съобщи кореспондент на Varna24.bg . " Нека обществото се запознае с действителните обстоятелства, а не с интерпретациите на прокуратурата ", споделиха те и прибавиха, че се дават брифинги преди правосъдния развой, с което се оформя отрицателен облик в обществото.

Това оказва тежки давления и върху правосъдния състав. Адвокатите показаха, че единственото, което може да се счита за интимна детайлност, е изказванието на един от очевидците Манаф, че е бил удрян па гениталиите. Това изказване след това се е оказало погрешно.

Въпреки всичко съдът през днешния ден реши делото да се гледа при закрити порти. Преди това даде 2 часа на юристите да се срещнат с материалите по новото обвиняване, повдигнато на началника на 3 районно управление (на МВР) Самуил Хаджиев. То касае укриване на доказателства по отношение на следствието на аргументите за тежката злополука на Околовръстното шосе на Пловдив на Великден. 

Адвокат Димитър Марковски разяснява, че прокуратурата му е повдигнала новото обвиняване в миг, когато Хаджиев е бил в болница с тежка бъбречна рецесия и не е имал възможтест да се запознае с него. Днес шефът на 3РУ се яви персонално в съда.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР