plovdiv24.bg3-седмичното момченце, което бе наръгано с нож заедно с майка

...
plovdiv24.bg3-седмичното момченце, което бе наръгано с нож заедно с майка
Коментари Харесай

Почина бебето, което бе наръгано от българина Денис Бейтула

plovdiv24.bg

3-седмичното момченце, което бе наръгано с нож дружно с майка си преди дни в британското градче Уолсенд, е умряло. За нападението бе арестуван 27-годишният български жител Денис Бейтула.

От локалната полиция отхвърлиха да разкрият дали сред жертвата и килъра има роднинска връзка. Обясниха единствено, че те са се познавали.

Съседи обаче настояват, че са семейство, макар че нито в профила на Бейтула във фейсбук, нито в този на 21-годишната майка на бебето - Андреа от Румъния, няма известие за раждането на бебето, съобщава  " 24 часа ".



Разбира се, че двамата са били двойка, от общи фотоси, най-много оповестени от него. Майката е пускала само свои фотографии, на които се вижда, че е бременна. Последното й известие е няколко часа преди нападението и гласи:

" Моля се на Бог да имам мъж, който да ме обича и това е моят наследник ". В профила на Бейтула има близо 400 коментара от хора, които го осъждат за стореното. Някои допускат, че е протегнал ръка на дамата и бебето, тъй като се е почувствал подценен след неговото раждане. Други пък - че не е добре с главата или е бил под въздействието на алкохол и опиати.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР