Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса сигнал на наш читател във

...
Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса сигнал на наш читател във
Коментари Харесай

Няма да повярвате от какво се възмути пловдивчанин! Абсурден ли е сигналът му?

Plovdiv24.bg разгласява без редакторска интервенция сигнал на наш четец по отношение на парк " Розариум ". Сами преценете дали изразеното мнение е вярно, или се научихме да мрънкаме и да се оплакваме за щяло и нещяло:

" Вижте по какъв начин ни посрещна " Розариум " -а тази заран (15 септември). Окупиран от рожденици - всички беседки са заети от 9.00 ч. със стекове минерална вода и хладилни чанти. Заети са и всички маси, които са по-апетитни с шарена сянка или наоколо до оборудванията за игра. Има единствено няколко сенчести пейки по краищата на площадката.

И запитвам аз за това ли са публичните паркове. А по какъв начин да обясня на тригодишното ми дете за какво за него няма балони и за какво няма почерпка. Ей хора, помислете малко, не сте сами на тоя свят, съобразявайте се и с другите деца. Не считам, че публичните паркове са за отнемане за рождени дни и издадени за пируващи. Моля, Общината да предприеме съответни ограничения за преустановяване на такива практики. И ние сме хора и желаеме, като отидем в парка, да имаме място за игра и да седнем ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР