Plovdiv24.bg получи сигнал относно масовия градски транспорт в Пловдив. Ето

...
Plovdiv24.bg получи сигнал относно масовия градски транспорт в Пловдив. Ето
Коментари Харесай

Пловдивчанин обясни подробно как да си купим електронен билет вътре в автобуса

Plovdiv24.bg получи сигнал по отношение на всеобщия градски превоз в Пловдив. Ето защо по-точно става дума: " Здравейте! Вие сте медията, която отразява насладите, паниките, както и новостите в нашия град. Пиша Ви по отношение на отчасти работещите към този момент по спирките и в рейсовете автомати за електронно таксуване за билети. В писмото си до Вас ползвам фотография на " Билет за еднократно пътешестване ", който съм закупил от автомат по автобусна линия №4. Това може би е една от дребното линии, чийто рейсове съвсем напълно работят с новата система т.е. може да си закупиш билет от рейса!

В доста от Вашите публикации прочетох, че хората споделят, че кондукторите не ги насочват или пък водачите манипулират системата, само че когато е допустимо, постоянно избирам да си закупя електронен билет, с цел да покажа, че системата би трябвало да проработи отнякъде. В доста градове системата работи съвършено. В София системата в трамваите има безусловно същите машини за покупка на билети, само че с разлика, че билетът не наподобява като касов бон, а на гърба си има напълно естествен следващ билет, а на лицевата част се изписва ТМ6, т.е. трамвай 6, откъдето е закупен, часа, датата и цената. Въпреки това за всички, които желаят да са част от системата, бих могъл да им дам 3 лесни стъпки по какъв начин да си закупят билет:

1. Първо, проверете дали системата работи, ще познаете, в случай че видите 3 точки върху устройството, като единствено първата е синя.

2. Второ, натиснете върху синята точка, ще ви се отвори ново меню, като в него ще ви изпише 1 билет и стойност 1 лев. От дясната страна има зелено тикче. Натиснете върху него.

3. След това пуснете монети (аз персонално постоянно пущам цялостен лев) и изчакайте печатане на Вашия билет.

Вече сте подготвени! Приятно пътешестване! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР