Plovdiv24.bg научи подробности за зловещия инцидент в Пловдив, при който

...
Plovdiv24.bg научи подробности за зловещия инцидент в Пловдив, при който
Коментари Харесай

Трагедията в Пловдив: Жената е починала в съня си, вдишвайки токсични газове

Plovdiv24.bg научи детайлности за злокобния случай в Пловдив, при който почина жена . Пенсионерката е употребила услугата " Социален патротаж ", с цел да й носят храна до дома.

Вчера, 19 декември, в 11:47 часа в ОЦ при РДПБЗН – Пловдив е получено известие за пожар  в апартамент в града под тепетата на адрес бул. " Марица “ № 146, етаж15. 

Той е подаден от обществените служащи, които са отишли на адреса, с цел да занесат на дамата храна. Още преди да опитат да влязат обаче, са усетили миризма на изгоряло и са позвънили на пожарната.

Именно огнеборците откриват дамата мъртва. Тя е употребила електрическо одеяло, от което е почнала нещастието. Инцидентът по всяка възможност е станал през нощта против понеделник, а гибелта в резултат на поемане на токсични газове е установена през вчерашния ден предиобед.

Припомняме, че преди дни заради сходна причина млада жена едвам не загуби живота си в Пловдив. От  “Пожарна сигурност и отбрана на популацията " поучават да бъдем извънредно деликатни и по опция да заобикаляме използването на електрически одеяла.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР