Plovdiv24.bg научи как точно е станала , за която ви

...
Plovdiv24.bg научи как точно е станала , за която ви
Коментари Харесай

Истината за катастрофата на Руски: Замесена е млада дама с екзотична кола

Plovdiv24.bg научи по какъв начин тъкмо е станала , за която ви съобщихме нощес. Ето какво тъкмо се е случило съгласно ОД Министерство на вътрешните работи в града под тепетата:

" Към 19.00 часа нощес е получен сигнал за пътно произшествие на кръстовището сред бул. " Руски " и улица " Гладстон ". Според информацията профилиран автомобил на пожарната прекосявал с включена светлинна и звукова сигнализация на червен сигнал на светофара, когато в задната му част се блъснал лек автомобил " Мини Купър ".

Колата управлявала млада жена, на 24 години, която е прегледана на място от екип на Спешна помощ. Тя и лидерът на противопожарния автомобил са тествани за приложимост на алкохол, резултатите са негативни. По случая е взето административно отношение от чиновници на бранш Пътна полиция ".

Какво споделя законът:

При доближаване на автомобил със специфичен режим на движение (независимо дали е кръстовище, или не) водачите на останалите ППС са длъжни да освободят задоволително място на пътното платно, а при нужда и да спрат, с цел да обезпечат гладко прекосяване както на сигнализиращото, по този начин и на съпровожданите от него транспортни средства.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР