Plovdiv24.bg дава трибуна на свой редовен читател, който поиска да

...
Plovdiv24.bg дава трибуна на свой редовен читател, който поиска да
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Гениално настройване на светофари доведе до опасни тапи!

Plovdiv24.bg дава естрада на собствен постоянен четец, който изиска да показа следното: " Здравейте, уважаема редакция! Пиша ви по отношение на реорганизацията на светофарните уредби в регион " Южен " и в частност тази на кръстовището сред бул. " Никола Вапцаров " и ул. " Константин Геров ". След " гениалното " конфигуриране на светофарите тапите по ул. " Константин Геров " станаха освен огромни, само че и рискови. Защо рискови? Снимката, която съм прикачил, е от през вчерашния ден (впрочем всеки ден съм в същото положение) към 8 без 10 сутринта. Задните гуми са върху пешеходната пътека, водеща към ОУ Стоян Михайловски.

Както виждате, в кръстовището съм аз и още 2-3 автомобила, всеки се бори за педя паваж. Току-що една дама се е разминала с мен на косъм от огледалото ми, с цел да премине в посоката, от която пристигам, по тази причина и съм на пешеходната пътека (в случай, че някой ме нападне какво върша на нея). В същото време отвред прииждат родители с деца, които отиват към учебното заведение.

В един миг се оказва, че очите би трябвало да са разграничени на 100, с цел да може да гледаш в всички направления какво се случва. Движението е цялостен безпорядък. Питането ми е към кмета Иван Тотев и службата, виновна за тази организация: Трябва ли да стане случай, с цел да се оправи тази малоумна организация на придвижването? "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР