Plovdiv24.bg > Архивна снимкаАвтопатрулът засякъл лек автомобил БМВ, управляван от 31-годишния

...
Plovdiv24.bg
> Архивна снимкаАвтопатрулът засякъл лек автомобил БМВ, управляван от 31-годишния
Коментари Харесай

Гавра с полицай в Пазарджик

 Plovdiv24.bg > Архивна фотография
Автопатрулът засякъл лек автомобил БМВ, ръководен от 31-годишния И.Н. Униформените разпознали мъжа, който бил недееспособен и постоянно нарушавал разпоредбите за придвижване по пътищата, след което подхванали дейности за неговото прекъсване и инспекция. С включена светлинна и звукова сигнализация органите на реда подали ясни сигнали на мъжа да спре, само че той не се подчинил.

Не след дълго обаче бил спрян, а униформените подхванали инспекция. Единият от служителите на реда се доближил до лидера, разпоредил му да загаси автомобила и да даде документите си. И.Н. изрично отказал да подчини и служителят се протегнал с ръка през прозореца, с цел да вземе ключовете от таблото на автомобила.

Тогава водачът натиснал педала на газта и повлякъл униформения. Благодарение на бързата реакция на автопатрула няколко метра по-надолу возилото било спряно. И.Н. е арестуван за период от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик. Пробата му се оказала позитивна за използването на метадон.

За наслада полицейският чиновник не е потърпевш по време на прекъсването и задържането. С разпореждане на наблюдаващ прокурор от Районната прокуратура в Пазарджик срокът на задържане на нападателния мъж е продължен със 72 часа. Работата по случая продължава, водят се бързи производства.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР