„Пловдив заслужава съвършено друго управление“, изтъкна проф. Иво Христов на

...
„Пловдив заслужава съвършено друго управление“, изтъкна проф. Иво Христов на
Коментари Харесай

Проф. Иво Христов: Николай Радев е компетентен и знаещ

„ Пловдив заслужава напълно друго ръководство “, посочи проф. Иво Христов на предизборна среща, проведена от „ Българска социалистическа партия за България “ по тематиката „ За властта и хората “. Още с уводните си думи той сложи изискванията за логичен диалог: без валчести приказки, а сериозно идентифициране на проблемите и почтен отговор на това могат ли и по какъв начин да бъдат решени.

„ Тук има двама души, които са се нагърбили с тази тежка и виновна задача – Николай Радев и доктор Атанас Баташки “, уточни проф. Христов седящите до него претенденти за кмет за Пловдив и областен кмет за р. Северен от листата с № 56. И двамата с благородни, хуманни и виновни професии; първият работи с най-специфичната част на живота – децата, а другият лекува и избавя хора.

„ Ние се намираме в политическа обстановка, изборите са политически акт и избираме лица, които да вземат решение политически задания. Политиката, прощавайте, само че не е тротоари, градинки, кучета и канализации – това са отговорности. Политиката е диалог за това какъв град желаеме да забележим. Пловдив ще се развива ли с стопанска система, почтена за него, или ще вегетира на ишлеме? Какво ще се случи с капацитета на Пловдив – какъв вид възпитаници ще излизат от професионалните гимназии и студенти от пловдивските университети? Какъв тип промишленост ще има Пловдив? Дали Пловдив ще се мотае на опашката на публичното развиване или ще заеме мястото, където постоянно е бил – отпред на това развиване?, очерта кръга от фактически значимите тематики проф. Христов. Той акцентира, че поради неналичието на политическо визионерство най-старият обживян град в Европа може да стане артефакт.

„ Затова Пловдив, както и самата ни страна, има потребност от тотална смяна. Такава предлага „ Българска социалистическа партия за България”, тъй като има гръбнак, тъй като има комптентност и визионерство в лицето на шефа на Английската гимназия Николай Радев и доктора хирург Атанас Баташки “, уточни професорът по социология на правото.

„ Кметът с дейностите си може да дефинира вероятностите за един град”, сподели на собствен ред претендентът за кмет с №56 Николай Радев и подсигурява, че ще бъде посредникът в връзките на приблизително и висше обучение с бизнеса. Задачата му е Пловдив да си върне славата на град с високотехнологична промишленост, която обезпечава високи заплати на готови фрагменти. „ В средата на акцията мога кажа, че хората чуват и утвърждават позициите на левицата”, посочи Николай Радев.

Кандидатът за областен кмет на р. Северен доктор Баташки показа, че пловдивчани желаят да вземат участие в решаването на проблемите. „ В ежедневните ни срещи хората декларират, че са подготвени да се включат, тъй като нашите хрумвания им допадат”, означи младият хирург и основен помощник в МУ – Пловдив.

„ Нашите съграждани желаят да видят начело почтени персони, тъй като дефицитът на морал ги нервира най-много”, добави претендентът за общински консултант и ръководител на районен съд на Българска социалистическа партия – Северен Илия Гатев.

„ Има смисъл да се гласоподава за способени и знаещи претенденти, с цел да бъдат решенията, наредбите и нормативните актове съгласно закона и в полза на пловдивчани”, посочи юристката от челната десетка в листата на пловдивската левица Недялка Петрова. „ Можем и мисля, че ще успеем да наложим лявата политика в Пловдив, само че би трябвало да стигнем до хората”, съобщи обобщаващо лидерът на листа с №56 Николай Радев.

„ Водачът би трябвало да слуша хората, само че би трябвало да ги накара и те да го слушат, тъй като най-после той взема решенията”, сподели проф. Христов и изясни, че тези, които могат, ще създадат от казуса трамплин, а неможещите ще се удавят в казуса.

„ От нас зависи на 27 октомври да изберем можещите”, приключи той, акцентирайки претендента за кмет на Пловдив Николай Радев.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР