Пловдив. Заместник-министърът на образованието и науката Карина Ангелиева и директорът

...
Пловдив. Заместник-министърът на образованието и науката Карина Ангелиева и директорът
Коментари Харесай

Пловдив: Зам.-министър Карина Ангелиева и директорът на Антарктическия институт проф. Христо Пимпирев откриха Съвещание на мениджърите на националните антарктически програми

Пловдив. Заместник-министърът на образованието и науката Карина Ангелиева и шефът на Българския антарктически институт проф. Христо Пимпирев откриха 31-то Съвещание на мениджърите на националните антарктически стратегии в Пловдив (COMNAP). Домакинството на тази демонстрация е огромно самопризнание за престижа на страната ни като полярна нация. Това оповестиха от пресцентъра на Българския антарктически институт .
В съвещанието вземат участие над 250 представители на 36 страни и 26 компании експониращи последните постижения в промишлеността обслужваща антарктическите стратегии. Това е най-големият конгрес по броя на участниците, провеждан до момента. Изключително усещане направи приветственото слово на зам.-министър Ангелиева, в което тя акцентира на новаторските достижения и приложението им в практиката, както и на плодотворното съдействието сред учени и логистици от целия свят, изследващи ледения континент.
В идващите три дни предстоят срещи на работни групи по координирането на дейностите по поддържане на базите и обезпечаване на научните проучвания през идния антарктически сезон.
.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР