Пловдив. Високата скорост и неспазването на Закона като цяло са

...
Пловдив. Високата скорост и неспазването на Закона като цяло са
Коментари Харесай

Автомобилният пилот Илия Царски, във връзка с кампанията „Бъди отговорен на пътя”: Апелът ми е да бъдем толерантни и отговорни на пътя, като водачи

Пловдив. Високата скорост и неспазването на Закона като цяло са предпоставки за пътнотранспортни катастрофи, които приключват съдбовно. Това сподели за Радио „ Фокус ”-Пловдив българският авто играч и нееднократен първенец Илия Царски, който се включи в акцията на ОДМВР и „ Пътна полиция ” в Пловдив „ Бъди виновен на пътя ”, която се организира по време на Международния механически панаир. „ Ние, българите, сме привикнали все някой различен да ни е отговорен, само че аз считам, че нямаме културата и възпитанието, както и отговорността като цяло ”, уточни Царски. По думите му той взе участие в тази акция, с цел да покаже, дружно с сътрудниците си - автомобилни водачи, които у нас са над 600, че не естествените пътища са трасета за надпревари, като има други места, където може да се пробват колите, а на пътя би трябвало да се съблюдава законът. „ Затова апелът ми е да бъдем толерантни и виновни на пътя, като водачи ”, прикани Царски.
Според него в България чисто на практика един шофьорски курс не е задоволителен за придобиване на умения, които да се употребяват в рискови обстановки и условия, с цел да може лидерът да избегне удар. „ Но все пак ние би трябвало да бъдем доста виновни и толерантни на пътя ”, сподели още един път Илия Царски.
Цветана ТОНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР