Пловдив. Треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич даде мнението си

...
Пловдив. Треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич даде мнението си
Коментари Харесай

Валентич: В момента сме трети, имахме много възможности, но ги пропуснахме.

Пловдив. Треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич даде мнението си след успеха на своя отбор над Ботев (Враца). “Канарчетата ” се постановиха с 2:1 над адашите си и излезе на третото място в класирането.

“Това е футболът. Не беше елементарно да играем при този вятър, тъй като се случиха някой неточности, само че това е футболът. Почти загубихме 2 точки. Добро движение през първото полувреме, можехме да вкараме още 2-3 гола. Имахме концепция да пресираме, само че нямахме задоволително играчи за това. През второто полувреме започнахме добре, вкарахме гол, трябваше да продължим по същия метод. Мачът трябваше да е по-лесен за нас. Беше доста значимо да вземем тези три точки.

В момента сме трети, имахме доста благоприятни условия, само че ги пропуснахме. Дадохме им 2 доста положителни благоприятни условия. В последна сметка съм благополучен, тъй като спечелихме 3 точки.

Ако погледнем статистиката за този сезон, сътворяваме много положения, пропущаме шансове в наказателното поле, ще се опитаме през зимата да създадем прехвърляния. Този тим може да е доста добър. Имаме доста офанзивни футболисти, само че моята работа е да дам религия.

За мен това ще бъде доста сложен мач с Левски. Не е нужно да приказваме за мотивация за този мач. За нас е значимо да се възстановим след през днешния ден, да бъдем свежи. Този мач е за свежестта, този който е по-свеж, той ще победи ”, съобщи Валентич.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР