Пловдив. Това е нашият отбор!“ С тези думи пловдивчанин се

...
Пловдив. Това е нашият отбор!“ С тези думи пловдивчанин се
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Здравко Димитров разговаря с граждани на Пловдив при централната предизборна шатра на главната улица в града

Пловдив. „ Това е нашият тим! “ С тези думи пловдивчанин се обърна към претендента на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров и към претендента за кмет на регион „ Централен “ Георги Стаменов, които се срещнаха с жители на предизборния пункт на партията на основната улица в града, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
„ Имате поддръжката ми. Ще гласоподавам за Вас на вота! Пожелавам Ви триумф и победа! “, безапелационен бе минувачът.
Здравко Димитров и Георги Стаменов се разходиха по „ Главната “ и се срещнаха с жители пред шатрата. Те бяха съпроводени от евродепутата Емил Радев от ЕНП/ГЕРБ и народните представители Димитър Лазаров и Красимир Ципов.
Преди това претендентите за кметове на Пловдив Здравко Димитров, на регион „ Централен “ Георги Стаменов и на „ Южен “ Костадин Язов заведоха евродепутата Емил Радев в Малката базилика. Той остана очарован от неповторимите антични мозайки от края на 5 век.
„ Те са измежду най-хубавото, правено от майсторите от Филипополската школа “, изясни уредничката Флора Агопян. По думите ѝ мозайките от Малката, както и тези от Епископската базилика са в индикативния лист на ЮНЕСКО.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР