Пловдив. Тече организация за изпращането на екип от доброволци от

...
Пловдив. Тече организация за изпращането на екип от доброволци от
Коментари Харесай

Георги Влайков, ДФ „Пловдив 112“: Организираме екип от доброволци, който да помогне за справяне с пожара в Кресненското дефиле

Пловдив. Тече организация за изпращането на екип от доброволци от Доброволно формирование „ Пловдив 112 “, който да помогне за справяне с пожара в Кресненското дефиле. Това сподели за Радио „ Фокус “ – Пловдив Георги Влайков, началник на формированието. „ В момента се организираме. Очакваме информация от Оперативния щаб, който е на мястото на пожара. Когато разполагаме с повече информация – имаме подготвеност да тръгнем натам и да помогнем. Организацията е малко по-трудна, защото доста хора са в отпуска, други са на работа и ще се опитат да се освободят, а трети ще могат да се включат вечерта. След към два часа ще е ясно тъкмо какъв брой души от Държавна фирма „ Пловдив 112 “ са тръгнали към Кресненското дефиле “, изясни Влайков.
Формированието разполага с няколко екипа от доброволци, подготвени за деяние при горски пожари. „ Очакваме над 20 души да се провеждат и да тръгнат към мястото на пожара. Много зависи и каква потребност от помощ ще имат екипите, които са на място “, сподели още Георги Влайков.
Тони МИХАЙЛОВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР