Пловдив тази сутрин е под блокада. 13 контролно-пропускателни пункта са

...
Пловдив тази сутрин е под блокада. 13 контролно-пропускателни пункта са
Коментари Харесай

Километрични опашки на изходите на Пловдив, 13 КПП-та пропускат пътуващите

Пловдив тази заран е под обсада. 13 контролно-пропускателни пункта са построени на входовете и изходите на града, още от рано сутринта се образуваха километрични опашки от коли. 

На пункта, който се намира на Карловско шосе и е един от изходите за автомагистрала Тракия, колите се пропущат през изпреварващата лента на пътя . Проверяват се документите на водачите и пасажерите в колите и повода, заради която са тръгнали да излизат или влизат в града. Много от пловдивчани работят в индустриалните зони парадайс Пловдив - в региона на Радиново и Раковски, както и в " Тракия икономическа зона ". 
 ОДМВР-Пловдив
По данни на Министерство на вътрешните работи в Пловдив през днешния ден всички работещи би трябвало да се подсигурят с документ от работодателите си, че пътуват по работа отвън града или към града под тепетата. 

" Хората не се съпротивляват, срещаме схващане. Пътуване се позволява при необходимост или здравословен проблем на хората или на техните близки " , уточни шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи - Пловдив ст. комисар Йордан Рогачев. 

Някои от хората се пробват да излязат с претекста, че носят храна и медикаменти на околните си по селата. Според Рогачев там, където е належащо ще се позволява да се занесат артикули и лекарства, само че не трябва да се злоупотребява с това.

" Всеки един случай е съответен, належащо е да покажат служебна карта, трудов лист, трудов контракт, с цел да ги пропуснем ", добави шефът на пловдивската полиция. 
 ОДМВР-Пловдив
Той уточни, че се правят инспекции и на всеки от рейсовете , които влизат или излизат от Пловдив. Проверяват се всички пътуващи в рейса и в случай че не е належащо ннякой да влезе или излезе от града, ще се връща назад.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР