Пловдив става поредният град, в който лятното кино ще бъде

...
Пловдив става поредният град, в който лятното кино ще бъде
Коментари Харесай

Кино под звездите в парковете на Пловдив

Пловдив става следващият град, в който лятното кино ще бъде част от горещите нощи. От 25 юли до 5 август в града под тепетата ще бъдат прожектирани 10 кино лентата на няколко атрактивни места навън - Царсимеоновата градина, Рахат тепе, Младежкия рид, парка край Гребната база и зона Плажа в коритото на р. Марица.
Филмовата стратегия включва едни от най-хубавите заглавия от българското и европейското кино. Ще гледаме тематичната комедия "Летовници " на режисьора Ивайло Пенчев, напълно новите ленти "Привличане " на Яна Маринова и Башар Рахал и "Революция Х ", където на екрана ще забележим звездно наличие - Димитър Бербатов, Бойко Кръстанов, Стефка Янорова, Георги Кадурин, Гери Никол в първата си кино роля.
Другото българско заглавие е "Дъвка за балончета ", който връща сладките мемоари от края на 80-те и 90-те година В програмата са включени два испански и два френски кино лентата - "Операция "Златна раковина " и "Племето " ще ни разсмеят в характерен испански жанр, а "Да играеш мъртъв " и "Гийом, момчета, заповядайте на масата " ще ни замислят за шегите на живота. Италианското заглавие е черната комедия "Перфектни непознати ". Филмовият маратон ще приключи с прожекция на съветския шлагер "Кухня: Последната борба ". Всички прожекции ще се осъществят в паркове със свободен вход. Екранът е с размери на двуетажна постройка. Прожекциите стартират в 21 ч.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР