Пловдив ще стане част от Двадесет и петото юбилейно издание

...
Пловдив ще стане част от Двадесет и петото юбилейно издание
Коментари Харесай

Пловдив посреща Седмицата на испанското кино, ето къде

Пловдив ще стане част от Двадесет и петото юбилейно издание на Седмицата на испанското и иберо-американското кино с прожекции на седем забавни кино лентата в LUCKY Дом на киното.

Тази година годишната кино кино гледка в Пловдив ще се организира в интервала 29 май - 03 юни. Фестивалът се организира също в София и Варна. По време на „ Седмицата “ ще бъдат показани 7 произведения на международни режисьори по-голямата част, от които ще бъдат излъчени за първи път в България.

Тазгодишната кино селекция от испански и иберо-американски филми включва главно комедии като: „ Барът “, „ Племето “, „ На лагер “ и доста други.

Повече информация за филмите и програмата на фестивала може да намерите тук: https://www.facebook.com/SpanishCinemaWeek/. Билети за прожекциите на цени от 6 и 8лв.  могат да бъдат закупени на касите в кината. Програмата ще може да следите на уеб страниците kinolucky.com и boxoffice.bg.

Седмицата на испанското и иберо-американското се организира под егидата на Посолство на Кралство Испания, със съдействието на Институт Сервантес, Национален замък на културата, и на дипломатическите задачи на Аржентина, Бразилия, Колумбия, Еквадор и Мексико.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР