Пловдив ще има свое меню в най-голямата електронна платформа Ивентим

...
Пловдив ще има свое меню в най-голямата електронна платформа Ивентим
Коментари Харесай

20 000 каси в света продават билети за пловдивските музеи

Пловдив ще има свое меню в най-голямата електронна платформа Ивентим и там да се оферират билети за Археологическия, Етнографския, Историческия и Природонаучния музей, както и за Градската изложба. ОИ „ Старинен Пловдив " има подписан контракт с платформата, която оперира в 25 страни в Европа и Южна Америка, има 20 000 физически каси в тези страни, и осъществя 250 милиона продадени билети за година.

" В момента се водят договаряния с Ивентим за основаване на меню в техният уебсайт, който ще предлага закупуването на билети за всички музеи и галерията и по този начин те ще станат част от формалния портал на Ивентим ", сподели заместник-кметът Пламен Панов.

С нововъведението Пловдив ще стане първият град в България, който предлага елементарно обмисляне и образуване на визитата на туристите на културно-историческите обекти и деянията на културния календар от всяка точка на Европа.

Туристът още от самолета ще може да отвори секцията на Пловдив и сега да да си купи билет. Когато пристигна на място, единствено да валидира билета си и да влезе.

" По този метод отваряме културните ни институти за цяла Европа ", приключи Панов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР