Пловдив ще има огромната чест да приеме домакинство от петия

...
Пловдив ще има огромната чест да приеме домакинство от петия
Коментари Харесай

Волейболни отбори от световен ранг избраха известен СПА хотел край Пловдив

 Пловдив ще има голямата чест да одобри домакинство от петия уикенд на Волейболната лига на нациите. От 28 до 30 юни 2019 година в зала " Колодрума " мъжкият народен тим на България ще мери сили с извънредно сложни противници - тимовете на Съединени американски щати, Сърбия и Иран. Състезанието е част от последния кръг от груповата фаза на Волейболната лига на нациите за 2019 година.

Волейболът е и един от най-успешните ни групови спортове в историята. Мъжкият народен тим по волейбол на България по традиция е измежду факторите в международен мащаб, а славната му история е дълга. Отборът е взел участие 8 пъти на Олимпийски игри и притежател на сребърен орден от най-големия състезателен конгрес. България е и международен вицешампион и е извоювал още четири бронзови медала от международни шампионати. Има също толкоз призове – сребърен и четири бронзови медала, и от европейски шампионати.

В момента България, отпред със завърналия се като старши треньор Силвано Пранди, слага основите за нови огромни триумфи. Първата огромна цел е класиране на Олимпийските игри в Токио през 2020 година Като последният сериозен формален тест преди олимпийската подготовка през август е точно шампионатът в Пловдив, за който се чака да се събере огромна част от ядрото на националния ни тим.

Мачовете от група 19 на Волейболната лига на нациите в Пловдив се чака да бъдат измежду най-интригуващите в постоянната фаза от целия сезон. Изключително мощният тим на Иран сега е водач в класирането, има едвам 7 изгубени гейма за 9 мача и се трансформира в топ любимец за финалите на Лигата на нациите. Актуалните бронзови медалисти от Съединени американски щати ще бъдат и домакини на финалната фаза и се готвят за нови борби за медалите. Много мощният тим на Сърбия ще води до последно борба за попадане във финалната шестица, която ще дефинира тазгодишния първенец. А за публиката в Пловдив остава да се наслаждения на волейболното шоу, което ще предложат тимовете от международен сан сред 28 и 30 юни.

Националните тимове на България, Съединени американски щати, Сърбия и Иран, както и техните ръководители, избраха да отседнат в първокласния четиризвезден хотел край Пловдив – Парк и СПА Хотел Марково. Гости на комплекса ще бъдат и представители на Международната федерация по волейбол (FIVB).

Хотелът се намира в непосредствена непосредственост до Европейската столица на културата и в подножието на вдъхновяващата Родопа планина. Комплексът се трансформира в обичана дестинация, както на спортни делегации, по този начин и за фамилии, които желаят да се насладят на релаксиращ престой измежду природата. Park & SPA Hotel Markovo е и първи избор на множеството футболни тимове, които имат посещение в Пловдив, преди техния мач.

Екипът и управлението на Парк и СПА Хотел Марково пожелава триумф на националния тим на България по волейбол в идните мачове!  Рекламна обява РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Още по тематиката: общо вести по тематиката: 60 18.06.2019 » Браво! България победи настоящия международен първенец! 18.06.2019 » Две радостни вести за националния ни тим в Китай 17.06.2019 » Силвано Пранди сподели кой е най-големият проблем на България 15.06.2019 » Вдъхновена България реализира мъжество против Австралия във Варна 14.06.2019 » Историческа първа победа за България в Лигата на нациите 13.06.2019 » Иван Петков: Не би трябвало да вършим нещастия! Който има темперамент, ще издържи! предходна страница [ 1/10 ] идната страница

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар Трябва да се регистрирате, с цел да коментирате тази публикация. Ако към този момент имате регистрация влезте с вашите e-mail и ключова дума.

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР