Пловдив ще е домакин на първия регионален форум за Югоизточна

...
Пловдив ще е домакин на първия регионален форум за Югоизточна
Коментари Харесай

В Пловдив ще се проведе първата регионална IT и аутсорсинг конференция

Пловдив ще е хазаин на първия районен конгрес за Югоизточна Европа на компании от IT и бранша на изнесените бизнес услуги с висока добавена стойност (BPO). See Innovation, Technоlogy and Sourcing Summit ще се организира този петък, 17 май.

Събитието ще събере интернационалните специалисти в региона на изнесените бизнес процеси и услуги и високите технологии и ще обезпечи платформа за показване и дискутиране на последните трендове и благоприятни условия за развиване на бранша.

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък Водещи лектори ще са Даниел Съскинд и футуристът Мартин Везовски. Съскинд е учител в Оксфорд и някогашен основен консултант на английското държавно управление, като ще изнесе мотивационна тирада на тематика " Бъдещето на специалностите "

Мартин Везовски, който е и основен дизайнер на SAP, ще показа своята визия по какъв начин да начертаем, изградим и вдъхновим бъдещето, в което желаеме да живеем. В конференцията ще вземат присъединяване общо над 30 български и интернационалните лектори.

Събитието се провежда от Българската аутсорсинг асоциация(БАА) в партньорство с Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ) и Община Пловдив. Градът не е определен инцидентно - той е най-атрактивната аутсорсинг дестинация в България след София, съгласно годишния отчет за развиване на аутсорсинг промишлеността за 2018 година

" След пет доста сполучливи конференции, отдадени на развиването на бранша в България, тази година си поставихме амбициозната цел да разтеглим обсега на проявата, като поканим сътрудници и сътрудници от Югоизточна Европа. Целта ни е да подтикваме развиването на цялостната екосистема и да начертаем общи проекти за налагането на района като водеща дестинация на международната карта за развиване на високотехнологични артикули и съвременни бизнес услуги ", разяснява Ивайло Славов, ръководител на Българската аутсорсинг асоциация.

В рамките на форума за четвърти път ще бъдат връчени и българските софтуерни Оскари – премиите за нововъведения, технологии и аутсорсинг за 2019 година В 15 категории ще бъдат отличени най-хубавите компании, планове, артикули.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР