Пловдив се сдоби с поредното сметище, което обгазява града. За

...
Пловдив се сдоби с поредното сметище, което обгазява града. За
Коментари Харесай

Жители в „Северен”: Нe ни е нужно още едно сметище, което да обгазява града ни

Пловдив се снабди с следващото бунище, което обгазява града. За систематичния проблем алармираха читатели на TrafficNews , които живеят в регион „ Северен ”. Те настояват, че в една от постройките, намиращи се до Ален Мак, живеят самонастанили се роми, които много постоянно са в основата на причиняването на пожари, като последният случай е от преди няколко дни.
Прочетете още
Живущите в региона настояват, че най-редовно следят по какъв начин хора от малцинствата изхвърлят боклуците си в контейнера, който е предопределен за строителни боклуци, след което ги възпламеняват. Вследствие на това пораждат пожари, които обгазяват целия регион в черен и гъст пушек, настояват жителите.

„ Нямаме потребност от още едно бунище, което да обгазява града. Тези в Шекера и в Столипиново ни стигат. Не е обикновено непрекъснато да виждаме по какъв начин се издига черен пушек над града и домовете ни и никой да не взима никакви ограничения. Писна ни да вдишваме разнасящия се пушек ”, споделят жители.

Хората наоколо, упорстват контейнерът да бъде отстранен, както и да бъдат взети ограничения против хората, които са отговорни за възникването на пожарите.

Това е следващият терен, който се трансформира в нерегламентирано горящо бунище, което се среща и до КАТ в Шекера. Жителите на квартала редовно горят гуми, макар безапелационната възбрана, сходна е и обстановката в Столипиново.

Наскоро читатели на TrafficNews алармираха и за друга сериозна точка, където също нерядко пораждат пожари в резултат на зарязани отпадъци, а точно пространството под моста до УХТ. Част от мостовете под тепетата са почнали да се трансформират в спонтанни сметища и домове на бездомници и наркомани. Предни дни избухна пожар под моста на булевардите „ Марица “ и „ Васил Априлов “ в региона, като причина за това още веднъж беше немарливостта на хората.

Снимки:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР