Пловдив. С присъда от 25 ноември 2021г. по НОХД №

...
Пловдив. С присъда от 25 ноември 2021г. по НОХД №
Коментари Харесай

Районен съд – Пловдив наложи присъди на трима души, обвинени за измама

Пловдив. С присъда от 25 ноември 2021г. по НОХД № 5636/2018г. по разказа на ПРС, Х н.с. състав на Районен съд – Пловдив призна за отговорни подсъдимите Д.Г.В., П.Г.П. и П.В.В., тримата от гр. Велинград за осъществени закононарушения машинация, като им наложи санкции по повдигнатите обвинявания. Това оповестиха от пресцентъра на Съда .

На подс. Д.Г.В. е наложено едно общо най-тежко наказване в размер на 3 години отнемане от независимост, както и наказване Конфискация на една четвърт от имуществото му, за осъществени две закононарушения по чл.210, ал.1, т.5 и ал.2 вр. чл.209, ал.1 вр. чл.26, ал.1 и ал.3 вр. чл.20, ал.2 и ал.4 от Наказателен кодекс и по чл.209 ал.1 от Наказателен кодекс. Наложеното наказване Лишване от независимост е постановено да се изтърпи при първичен ОБЩ режим, като е променена взетата мярка за неотклонение в най-тежката, а точно „ Задържане под стража “.

Подс.П.Г.П е приет за отговорен в осъществяване на закононарушение по чл.210, ал.1, т.5 вр. чл.209, ал.1 вр. чл.26, ал.1 и ал.3 вр. чл.20, ал.2 и ал.4 от Наказателен кодекс, в съучастничество с подс.Д.Г.В., като му е наложено наказване в размер на 2 години лишавание от независимост, чието изтърпяване е било отсрочено с изпитателен период от 5 години, считано от влизане в действие на присъдата.

Подс.П.В.В е приет за отговорен в осъществяване на закононарушение по чл.211, предл.II вр. чл.209, ал.1 вр. чл.20, ал.2 вр. чл.29, ал.1, б.„ б ” от Наказателен кодекс, в съучастничество с подс.Д.Г.В., като му е наложено накавание в размер на 3 години отнемане от независимост. Наложеното наказване Лишване от независимост е постановено да се изтърпи при първичен непоколебим режим, като е доказана взетата мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.
На тримата подсъдими е наложена мярка Забрана за овакантяване на рамките на Република България.

Присъдата предстои на обжалване и митинг в 15 – дневен период от постановането й пред Окръжен съд – Пловдив.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР