Пловдив. Радиното училище в град Сопот се оказа тясно за

...
Пловдив. Радиното училище в град Сопот се оказа тясно за
Коментари Харесай

Валентина Найденова, БСП: Здравеопазването ни е в технически фалит, над 600 млн. лева са дълговете на болниците към държавата

Пловдив. Радиното учебно заведение в град Сопот се оказа тясно за искащите да се срещнат с плана на Българска социалистическа партия „ Визия за България ”, показан от народните представители Елена Йончева, Валентина Найденова и Николай Пенев. Това оповестиха от пресцентъра на Народно събрание на Българска социалистическа партия . В полемиката, с бележки и рекомендации, се включи и водачът на социалистите в Пловдив област Георги Гергов. От срещата стана ясно, че градът на Вазов изпитва присъщите за дребните обитаеми в страната компликации, свързани с приходи, инфраструктура, сигурност, здравни грижи. Елена Йончева съобщи, че корупцията у нас акумулира над 10 милиарда лв. годишно. „ Това е една от аргументите да сме небогати ”, уточни тя и добави, че има спад в безработицата, тъй като „ гоним българите от България ”. „ По независимост на медиите страната ни се намира сред Уганда и Конго ”, заяви Йончева. Тя съобщи, че рецензиите в интернационалните издания във връзка случая с жестокото ликвидиране на Виктория Маринова са рецензии към „ страната на Борисов. „ Здравеопазването ни е в механически банкрут. Над 600 млн. лв. са задълженията на лечебните заведения към страната ”, сподели депутатката Валентина Найденова. Според нея най-тревожният въпрос е зависимостта сред затварянето на държавни лечебни заведения и непрекъснато изникващите частни лечебни заведения, изсмукващи обществения запас. „ Неолибералният модел е неупотребим в опазването на здравето. Държавата не може да избяга от здравната система ”, акцентира Найденова. Колегата й Николай Пенев изясни, че първата задача на Българска социалистическа партия е оправянето с демографската рецесия. „ Преодоляването й е наш приоритет в документа. Затова търсим единодушие с жители и други политически сили ”, сподели националният представител. „ Ние сме съпротива, само че към момента не сме безапелационната опция ”, съобщи ръководителят на Областния съвет – Пловдив Георги Гергов. „ Сбъркали сме жанра на документа, коства ми се. Ние би трябвало да представим на хората нещо огромно, нещо взривяващо и с съответни периоди, което да извади обществото от летаргията и примирението. Следващата стъпка е да го разбираем разбираемо и вдъхновяващо ”, посочи Гергов. Той акцентира, че Българска социалистическа партия не е партия на един водач, а партия на хората с доста и ярки водачи. „ Вие тук, в тази зала сте мощни хора и тази ваша мощ ни е нужна, с цел да продължим битката ”, обърна се Гергов към присъстващите в залата, които дадоха свои предложение в областта на образованието, селското стопанство и професионалното обучение. За образование на механически фрагменти, а не само на обслужваш личен състав от сервитьори и готвачи, настояха още в Сопот.
Държавата да субсидира учебните заведения с малко възпитаници, настояха поданици на град Първомай пред народните представители Кристина Сидорова и Васил Антонов. Депутатите дойдоха в сърцето на Тракия, с цел да показват плана на Българска социалистическа партия „ Визия за България ”. Секторът Здравеопазването беше най-остро подложен на критика, а импортираният избор на съмнение бе утвърден от аудиторията. „ Прехвърлят се отговорности на общините, които локалните управляващи не могат да поемат, защото не са финансово обезпечени ”, сигнализира участник в срещата. Той даде за образец язовирите, които са като „ цъкаща ” бомба освен в района, само че и в страната. Според първомайци ръководството на ГЕРБ с всеки минал ден задълбочава проблемите, продуцирайки рецесия след рецесия, влизайки от скандал в скандал..
Народните представители Георги Търновалийски и Красимир Янков обявиха, че предварителни избори би трябвало да има. Пред жителите на пловдивското село Ягодово те споделиха, че пътят за възобновяване на България след нанесените от ГЕРБ вреди ще бъде сложен. „ Няма сфера на публичния живот, която да не е изумена от некомпетентното ръководство на Борисов. Затова ние обсъждаме с вас- по какъв начин да излезем от рецесията, като активизираме силата и капацитета на всички български жители ”, уточни Георги Търновалийски. „ Какво ни възлагате, когато сме в съпротива и какво се чака от Българска социалистическа партия, когато пристигна на власт – това е смисълът на нашия разговор по документа, който показва вижданията ни за бъдещето на България ”, изясни пловдивският народен представител. „ Политиката е диалог за бъдещето и това е залегнало в нашата „ Визия за България ”, добави Красимир Янков. По думите му над 3 милиона българи са напуснали страната за три десетилетия. „ До 30 години ще останем единствено територия, в случай че нещата не се трансформират коренно ”, предизвести националният представител. Според него отговорите, които търси и би трябвало да даде Българска социалистическа партия на българските жители са свързани с основния въпрос - по какъв начин да преборим демографската рецесия, с цел да не работят нашите деца за непознати стопански системи.
„ Основната концепция на „ Визия за България ” е да направи общ проект за дейности от най-ниското ниво до най-високото с съответните проблеми по райони ”, споделиха народните представители Даниел Йорданов и Йордан Младенов пред жителите на пловдивското село Първенец. Те подчертаваха върху аспекти от документа, които директно интересуваха участниците в срещата – обучение, опазване на здравето, налози. В полемиката се чуха оферти за повече държавен надзор върху вносните храни и импорта на селскостопански артикули. Жителите на с. Първенец показаха като проблеми също- ниските приходи, липса на връзка с държавната администрация по аграрни тематики, скриване на информация по характерните икономически акции „ Този модел е циничен и по тази причина е неотложно да го сменим ”, сподели Йорданов, а Младенов добави: " За да успеем, ни е нужна поддръжката и силата на всички вас ”.
Ниските приходи и неналичието на претовареност са съществени аргументи за обезлюдяването на дребните обитаеми места в Пловдив област
Радиното учебно заведение в гр.Сопот се оказа тясно за искащите да се срещнат с плана на Българска социалистическа партия „ Визия за България ”, показан от народните представители Елена Йончева, Валентина Найденова и Николай Пенев. В полемиката, с бележки и рекомендации, се включи и водачът на социалистите в Пловдив област Георги Гергов. От срещата стана ясно, че градът на Вазов изпитва присъщите за дребните обитаеми в страната компликации, свързани с приходи, инфраструктура, сигурност, здравни грижи. Елена Йончева съобщи, че корупцията у нас акумулира над 10 милиарда лв. годишно. „ Това е една от аргументите да сме небогати ”, уточни тя и добави, че има спад в безработицата, тъй като „ гоним българите от България ”. „ По независимост на медиите страната ни се намира сред Уганда и Конго ”, заяви Йончева. Тя бе безапелационна, че рецензиите в интернационалните издания във връзка случая с жестокото ликвидиране на Виктория Маринова са рецензии към „ страната на Борисов ”. „ Здравеопазването ни е в механически банкрут. Над 600 млн. лв. са задълженията на лечебните заведения към страната ”, сподели депутатката Валентина Найденова. Според нея най-тревожният въпрос е зависимостта сред затварянето на държавни лечебни заведения и непрекъснато изникващите частни лечебни заведения, изсмукващи обществения запас. „ Неолибералният модел е неупотребим в опазването на здравето. Държавата не може да избяга от здравната система ”, акцентира Найденова. Колегата й Николай Пенев изясни, че първата задача на Българска социалистическа партия е оправянето с демографската рецесия. „ Преодоляването й е наш приоритет в документа. Затова търсим единодушие с жители и други политически сили ”, сподели националният представител. „ Ние сме съпротива, само че към момента не сме безапелационната опция ”, съобщи ръководителят на Областния съвет – Пловдив Георги Гергов. „ Сбъркали сме жанра на документа, коства ми се. Ние би трябвало да представим на хората нещо огромно, нещо взривяващо и с съответни периоди, което да извади обществото от летаргията и примирението. Следващата стъпка е да го разбираем разбираемо и вдъхновяващо ”, посочи Гергов. Той акцентира, че Българска социалистическа партия не е партия на един водач, а партия на хората с доста и ярки водачи. „ Вие тук, в тази зала сте мощни хора и тази ваша мощ ни е нужна, с цел да продължим битката ”, обърна се Гергов към присъстващите в залата, които дадоха свои предложение в областта на образованието, селското стопанство и професионалното обучение. За образование на механически фрагменти, а не само на обслужваш личен състав от сервитьори и готвачи, настояха още в Сопот.
Държавата да субсидира учебните заведения с малко възпитаници, настояха поданици на град Първомай пред народните представители Кристина Сидорова и Васил Антонов. Депутатите дойдоха в сърцето на Тракия, с цел да показват плана на Българска социалистическа партия „ Визия за България ”. Секторът Здравеопазването беше най-остро подложен на критика, а импортираният избор на съмнение бе утвърден от аудиторията. „ Прехвърлят се отговорности на общините, които локалните управляващи не могат да поемат, защото не са финансово обезпечени ”, сигнализира участник в срещата. Той даде за образец язовирите, които са като „ цъкаща ” бомба освен в района, само че и в страната. Според първомайци ръководството на ГЕРБ с всеки минал ден задълбочава проблемите, продуцирайки рецесия след рецесия, влизайки от скандал в скандал..
Народните представители Георги Търновалийски и Красимир Янков бяха безапелационни, че предварителни избори би трябвало да има. Пред жителите на пловдивското село Ягодово те споделиха, че пътят за възобновяване на България след нанесените от ГЕРБ вреди ще бъде сложен. „ Няма сфера на публичния живот, която да не е изумена от некомпетентното ръководство на Борисов. Затова ние обсъждаме с вас- по какъв начин да излезем от рецесията, като активизираме силата и капацитета на всички български жители ”, уточни Георги Търновалийски. „ Какво ни възлагате, когато сме в съпротива и какво се чака от Българска социалистическа партия, когато пристигна на власт – това е смисълът на нашия разговор по документа, който показва вижданията ни за бъдещето на България ”, изясни пловдивският народен представител. „ Политиката е диалог за бъдещето и това е залегнало в нашата „ Визия за България ”, добави Красимир Янков. По думите му над 3 милиона българи са напуснали страната за три десетилетия. „ До 30 години ще останем единствено територия, в случай че нещата не се трансформират коренно ”, предизвести националният представител. Според него отговорите, които търси и би трябвало да даде Българска социалистическа партия на българските жители са свързани с основния въпрос - по какъв начин да преборим демографската рецесия, с цел да не работят нашите деца за непознати стопански системи.
„ Основната концепция на „ Визия за България ” е да направи общ проект за дейности от най-ниското ниво до най-високото с съответните проблеми по райони ”, споделиха народните представители Даниел Йорданов и Йордан Младенов пред жителите на пловдивското село Първенец. Те подчертаваха върху аспекти от документа, които директно интересуваха участниците в срещата – обучение, опазване на здравето, налози. В полемиката се чуха оферти за повече държавен надзор върху вносните храни и импорта на селскостопански артикули. Жителите на с. Първенец показаха като проблеми също- ниските приходи, липса на връзка с държавната администрация по аграрни тематики, скриване на информация по характерните икономически акции „ Този модел е циничен и по тази причина е неотложно да го сменим ”, сподели Йорданов, а Младенов добави: " За да успеем, ни е нужна поддръжката и силата на всички вас ”.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР