Пловдив. Прокуратурата и полицията в Пловдив дадоха информация за извършено

...
Пловдив. Прокуратурата и полицията в Пловдив дадоха информация за извършено
Коментари Харесай

Убийство е извършено в Първомай тази сутрин, след семейно събиране

Пловдив. Прокуратурата и полицията в Пловдив дадоха информация за осъществено ликвидиране в Първомай в първите часове на днешния ден, съобщи кореспондент на Радио " Фокус " - Пловдив . Убийството станало непринудено, след зародил битов спор сред лица, които са се познавали и са били в компания в дома на причинителя, в фамилно събиране, заяви окръжният прокурор Ваня Христева. Самият причинител е прочут на полицията. Той е регистриран за доста други закононарушения в предишното - общо 9, най-вече обири. Роден е през 1971 година. С потърпевшия са били в другарски връзки. След разпра нанася няколко прободни рани на потърпевшия, откакто той се е отпитал да избяга от вкъщи му, само че е бил настигнат на към 50 метра, където са му нанесени ударите с нож. Бил е закаран в болница от очевидците, където е умрял.

Извършителят е арестуван за 24 часа, следва да му бъде повдигнато обвиняване за ликвидиране осъществено съзнателно. Намерен и привързан към доказателствата е и ножът. Свидетелите се разпитват и все още.

На брифинга, на който участваха още зам.- окръжният прокурор Галин Гавраилов и Васил Костадинов, зам.- шеф на ОДМВР, бяха дадени детайлности и за други две закононарушения, осъществени в Пловдив и покрайнините му в околните няколко дни- грабежа от казино в Хисаря и злополуката със умрял човек край Михилци.

Цветана ТОНЧЕВА

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР