Пловдив. Приключи протестът в Пловдив срещу социалната несправедливост в страната,

...
Пловдив. Приключи протестът в Пловдив срещу социалната несправедливост в страната,
Коментари Харесай

Пловдив: Приключи протестът в града срещу социалната несправедливост

Пловдив. Приключи митингът в Пловдив против обществената неправда в страната, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Пловдив . Около 100 души се събраха пред постройката на Общината, с цел да изразят недоволството си от цялостната обществена конюнктура в България. Протестиращите развяваха българския трикольор с крясъци „ Оставка! “, „ Убийци! “ и „ Мафия “. „ Цялата политическа върхушка е позор и срам за всички, които са проляли кръвта си на бойното поле, с цел да може през днешния ден да се назовем българи и да я има тази страна “, сподели един от протестиращите пред Общината. Събралите се жители, към които се причислиха и към 30 души от Пазарджик, хвърляха жълти стотинки, с което желаеха да покажат защо работят.
„ Искаме по-добър живот за нас и децата ни. Искаме децата ни да останат в България, а не да я напущат “, сподели различен от протестиращите.
Някои от участниците показаха недоволството си от дребния брой на присъединилите се в митинга. Прозвучаха доста патриотични песни.
Протестът пред постройката на Общината стартира към 12.00 часа. След като участниците в протестното шествие паркираха колите си в пространството към ул. „ Иван Вазов “ със съдействието на полицията, те се насочиха към центъра на града, с цел да продължат да показват недоволството си.
Тони МИХАЙЛОВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР