Пловдив.Президентът и Върховен главнокомандващ на въоръжените сили Румен Радев ще

...
Пловдив.Президентът и Върховен главнокомандващ на въоръжените сили Румен Радев ще
Коментари Харесай

Предстоящи събития на 13 март 2018

Пловдив.
Президентът и Върховен главнокомандващ на въоръжените сили Румен Радев ще посети 68-а бригада „ Специални сили ". В 10.20 часа президентът ще дойде в регион № 2 на 68-а бригада „ Специални сили " - Пловдив. По-късно денем президентът ще се срещне с персоналния състав на 68-а бригада „ Специални сили ".

***
София.
От 09.00 часа в „ София хотел Балкан " зам.-министър Деница Николова ще съпредседателва съвещание на Комитета за наблюдаване на програмата „ ИНТЕРРЕГ Европа " 2014-2020 година

***
София.
От 09.00 часа в ХVII състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Ангел П., Анатоли А., Цветомир Ц. и други за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 09.30 часа 11-и състав на Софийски градски съд ще заседава по делото против Христо Петров някогашен шеф на „ Фонд научни проучвания ", на който е повдигнато обвиняване за умишлена занемареност.

***
София.
От 10.00 часа IХ състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Галина Ц., Красимир Н., Мирослав Ч. и други за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа 4-ти състав на Софийски градски съд ще заседава по делото против Валентин Димитров. (чл. 253 от Наказателен кодекс ).

***
София.
От 10.00 часа 1-ви състав на Софийски градски съд ще заседава по делото против арбитър Люба Петрова от Районен съд-Раднево, на която са повдигнати обвинявания за закононарушения срещу активността на държавни органи и публични организации.

***
София.
От 10.00 часа 7-и състав на Софийски градски съд ще заседава по делото против срещу някогашния ректор на Медицинския университет Ваньо Митев и Алексей Алексеев, упрекнати за подписване на неизгодна договорка.

***
София.
От 10.00 часа в хотел „ Маринела " ще бъде открит кариерният конгрес „ Национални дни на кариерата - Добра Кариера, Добър Живот ". На откриването на събитието ще участва и кметът на София Йорданка Фандъкова.

***
София.
В 10.00 часа в Иновационен конгрес „ Джон Атанасов ", София Тех Парк ще бъде намерено първото в България ревю и конференция за започващи новаторски компании Sofia Startup Expo 2018. Събитието ще бъде намерено от заместник-министъра на стопанската система Александър Манолев.

***
София.
От 10.30 часа III състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Мирослав Ц., Ивалин Й. за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 11.00 часа XVIII състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Красимир К., Славчо А. и Галина А. за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 11.30 часа в Информационния център на София 2018 - Европейска столица на спорта ще се състои пресконеференция във връзка идното рисково ски и сноуборд съревнование в дълбокия сняг - Витоша X Lines, което ще се състои този уикенд 17-18 март.

***
София.
От 12.00 часа в зала „ В парка " (над кино „ Люмиер " ) ще се организира конференция за
15-ото издание на София Мийтингс, платформата на София Филм Фест.

***
София.
От 13.00 часа кметът на София Йорданка Фандъкова ще ревизира положението на общинския язовир „ Мърчаево ".

***
София.
От 13.00 до 16.00 часа в зала „ Сердика " в „ София хотел Балкан " ще се състои шестата от поредицата експертни полемики за българската енергетика Energy Managers` Forum - „ Преход от дълготрайни контракти и преференциални цени към либерализиран пазар ".

***
София.
От 13.30 часа III състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Богдан К., Александър Щ., Цветомир В. за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 14.30 часа Софийски градски съд ще заседава по гражданско дело № 4488/2017 година против Булмаркет и БДЖ (eдно от делата за нещастието в Хитрино).

***
София.
От 15.00 до 17.00 часа в непрекъснатата приемна на Българска социалистическа партия - София на ул. „ Леге " №10, етаж 1, националният представител от „ Българска социалистическа партия за България " Ирена Анастасова и общинският консултант Николай Николов ще имат приемен ден.

***
София.
От 15.00 часа XI състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Стоян Б., Румяна К., Николай С. и други за длъжнпостно заграбване в огромни размери.

***
София.
От 10.00 часа в зала „ Джон Атанасов " в „ София Тех Парк " в границите на два дни ще се организира първото в България ревю за започващи новаторски компании - Sofia Startup Expo.

***
София.
От 17.00 часа в къща музей „ Никола Й. Вапцаров " ще бъде открита галерия на Асен Дипчев „ ЕТО - АЗ ДИШАМ... ".

***
София.
От 18.30 часа в Центъра за просвета и спор „ Червената къща „ Андрей Николов " ще се състои спор за методите за битка с домашното принуждение отвън Истанбулската спогодба, оттеглена от държавното управление на 7 март.

***
София.
От 19.00 часа в Театър Азарян ще бъде показано постановката „ Корабът Нощ " на режисьора Стилиян Петров.

***
София.
От 19.00 часа в Камерна зала „ България " ще се състои концерт на вокален състав „ Импресия ".

***
Ахелой.
От 18.00 часа в читалището в Ахелой ще се организира общоградско заседание и разискване на капиталово предложение за създаване на асфалтова база в землището на града, като на него са поканени и вложителите.

***
Видин.
От 11.00 часа пред паметната плоча на Лайош Кошут в града (ул. „ Екзарх Йосиф I " №30), ще се състои тържествена гала,с която ще бъде маркирана 170-тата годишнина от Унгарската гражданска война (1848-1849). На събитието ще участва Нейно Превъзходителство госпожа Текла Харангозо - ексклузивен и пълномощен дипломат на Република Унгария у нас.

***
Враца.
От 11.00 часа регионалният шеф Малина Николова ще участва на формалното разкриване на образователния кабинет за техническо начертаване и планиране в ПТГ „ Н. Й. Вапцаров " - Враца.

***
Враца.
От 19.00 часа в Камерната зала на Драматично-куклен спектакъл Враца ще бъде показана постановката „ Ромео и Жулиета " от Уилям Шекспир.

***
Добрич.
От 09.00 часа в Младежки център - Добрич ще се организира Кандидатстудентска борса 2018

***
Добрич.
От 09.30 часа в Детска градина № 24 ще бъде показан кукленият театър „ Забързана приказка " на Държавен куклен спектакъл „ Дора Габе ".

***
Добрич.
От 11.00 и от 12.00 часа в Държавен куклен спектакъл „ Дора Габе " ще бъдат показани куклените спектакли „ Забързана приказка " на Държавен куклен спектакъл „ Дора Габе ".

***
Кюстендил.
От 10.30 до 12.00 часа в цемтралния офис на Политическа партия ГЕРБ в Кюстендил (бул. „ България " №25) приемен ден ще има националният представител и регионален координатор на партията Кирил Калфин.

***
Пловдив.
В 09.30 часа в зала 5 на Окръжния съд ще се гледа делото против Ивелин А., упрекнат в съзнателно ликвидиране на друго лице, породено по изключително нечовечен и непосилен метод.

***
Пловдив.
В 10.00 часа в зала 1 на Апелативния съд ще се гледа делото против Ахмед Муса. Делото се преглежда за повторно, откакто Върховен касационен съд анулира присъдата на Пловдивския апелативен съд и го върна за ново разглеждане от различен правосъден състав.

***
Пловдив.
От 16.00 часа общинският консултант от ГЕРБ Иван Вичков ще приема жители в партийния офиса в регион „ Тракия " в блок 91.

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в Оперен спектакъл ще се състои операта за бебоци „ До Ре Ми в пелени ".

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в зала 2 на Общината ще се състои конференция във връзка провеждането на Двадесето издание на Фестивала на маскарадните игри в града. Фестивалът ще се организира на 18 март от 10.30 часа на Античната улица.

***
Стара Загора.
От 18.00 часа в Република България „ Захарий Княжески " ще бъдат изнесени две лекции - „ Огнените ритуали на траките ", лекция на проф. Дамян Попхристов и „ Непознатия Любомир Лулчев " лекция на Христо Нанев.

***
Шумен.
От 10.00 часа в зала 203 на общината ще има брифинг.

***
Шумен.
От 19.00 часа в Драматично-кукления театър„ Васил Друмев ", симфоничният оркестър на Българското национално радио ще изнесе концерт.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР