Пловдив. Представители на малкия и средния бизнес у нас заявиха

...
Пловдив. Представители на малкия и средния бизнес у нас заявиха
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Представители на малкия и среден бизнес изразиха пълна подкрепа за Валери Симеонов

Пловдив. Представители на дребния и междинния бизнес у нас обявиха цялостната си поддръжка за коалиция „ Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа) “. Това стана по време на среща с лидера на листата за присъединяване в идните избори за български представители в Европейския парламент Валери Симеонов в Пловдив, оповестиха от пресцентъра на НФСБ . В полемиката се включиха и зам.-председателят на НФСБ Борис Ячев, както и претендентите за представители в Екологичен потенциал от листата на родолюбивата коалиция Венера Тодорова и Славчо Атанасов.
Представители на няколко сектора, които са наранени от опитите за монополизиране на пазара у нас, разискаха проблемите си и опциите за решаването им.
„ В нашия отрасъл бранш „ Горива “ се пробваха да ни унищожат. Единствено Валери Симеонов излезе и назова компанията, която искаше да наложи монопол у нас, а в това време за 15 години не е платила и лев налог „ Печалба “. Той е и индивидът, който вникна в казуса ни и ни оказва помощ. “ Това съобщи по време на срещата Иван Кошовски, търговец на горива.
„ С водачите и на други политически партии сме се срещали, само че само Валери Симеонов се отзова. Ние сме 350 компании, борещи се против 4, които желаят да вземат този бизнес ”, сподели Иван Дойчев от Асоциация за здравословно хранене на децата.
„ Валери Симеонов избави българската домашна ракия, другояче бяхме обречени на крах. Благодарение на него законът най-малко се върна в остарелия си вид ”, разяснява и Андон Андонов от Сдружение „ Българската домашна ракия ”.
„ НФСБ е партията, която съумява да се опълчи на рисковите процеси, целящи смачкването на дребния и междинен бизнес ”, съобщи пред представителите на бизнеса лидерът на Коалиция „ Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа) ” – Валери Симеонов.
„ Политиката би трябвало да работи за дребния и междинен бизнес главно, тъй като той е костната система, която крепи страната. Тук работят над 78 на 100 от заетите в производството българи. С техните налози действа страната. Това, което направихме с сътрудниците от НФСБ би трябвало да го прави всяка партия. На хората от бизнеса би трябвало да им се познават проблемите и да им се оказва помощ ”, безапелационен бе Валери Симеонов.
По думите му европейските избори са тези, при които ще имаме опция да пратим в Европейския парламент хора, които да работят за българския бизнес.
„ На мен ми е ясно, че няма да е толкоз елементарно, само че би трябвало да се търсят хора от бизнеса в други страни, които са в същата обстановка и да се търсят разновидности да се противопоставим на общата наклонност за монопол. В противоположен случай става това, на което сме очевидци с пакета „ Мобилност “ - очистване на български компании, източване на интернационалните ни водачи към Западна Европа и приключване на съществени налози, които българската страна получава, към други страни. В недопускането на сходни рискови процеси виждам смисъла на наличието в Европейския парламент на виновни хора от бизнеса, каквито са в листата на обединението ”, безапелационен бе Валери Симеонов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР