Пловдив. Представители на малкия и среден бизнес, членове и симпатизанти

...
Пловдив. Представители на малкия и среден бизнес, членове и симпатизанти
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Валери Симеонов в Пловдив: Както работим в България, така ще действаме и в Европейския парламент

Пловдив. Представители на дребния и междинен бизнес, членове и симпатизанти на НФСБ от Пловдив поддържаха коалиция „ Патриоти за Валери Симеонов “ за идния евровот. Това оповестиха от пресцентъра на НФСБ . „ Това са единствените претенденти, които имат съображение да се борят за посланичество в Европейския парламент, тъй като са хората, които действително ще свършат работа. Това сме го потвърдили с работата си тук, в България ”, акцентира лидерът на листата на „ Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа). По думите му досега българските представители не са били задоволително ефикасни в работата си и имат редица пропуски.
„ Иска се ежедневна, непрекъсната работа, осведоменост и надзор, какъвто всеки евродепутат има право да упражнява по отношение на всички институции. Иска се персонална ангажираност и подготвеност. Това са все качества, които би трябвало да има всеки един представител на България в Европарламента. В противоположен случай се стига до там Истанбулската спогодба да се изсипе в последния миг, макар че е от осем години, пакетът „ Мобилност “, който е от четири години – да се разяснява във крайна фаза, Пактът за миграция, двойния стандарт – също. С други думи - пропуснат е процеса на подготовка на тези нормативни документи. Тук е работата на евродепутатите да се обезпечат с квалифицирани сътрудници, които да спомагат и навреме да се разясняват тези неща, да се осведоми българското общество, да се търсят съдружници от останалите страни, с цел да може да се противопоставим на нормативни документи, които не са съобразени с България ”, уточни Валери Симеонов.
„ Кампанията на Коалиция „ Патриоти за Валери Симеонов “ се отличава от всички останали, тъй като тя залага на прагматичното, на доклада и на резултатите. Всички останали приказват в бъдеще време, с пожелателно наклонение, до момента в който ние споделяме „ ние сме създали това и ние желаеме и ще реализираме това, което е належащо да бъде предпазено като български народен интерес в Европа “, сподели и зам.-председателят на НФСБ Борис Ячев пред пловдивчани.
„ С едвам девет народни представители, които има НФСБ, се свършиха планини от нерешени неща. Като се стартира от оградата на турската граница, измененията в Закона за земеделието, отбраната на производителите на домашна ракия, на дребните търговци на горива и бензиностанции. Няма нищо по-пагубно от една страна, която се ръководи от монополи. Ние сме навръх противоположния полюс – пазиме дребният и междинният бизнес, които подсигуряват стабилността на страната ”. Това сподели в отговор на многочислените въпроси на пловдивчани и претендентът за български представител в Европейския съюз от листата на обединението Славчо Атанасов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР