Пловдив. Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пристигна в Пловдив за

...
Пловдив. Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пристигна в Пловдив за
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ, ДПС: Искаме промяна, основана на Конституцията и демократичните принципи

Пловдив. Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ дойде в Пловдив с цел да поддържа листата на Движение за права и свободи за региона, чиито лидер е Танер Али, оповестиха от пресцентъра на партията . В изявлението си пред пловдивчани Карадайъ бе безапелационен, че в политиката „ Има едни хора, които се пробват да назовават себе си, че са смяната, само че са част от 30 годишната политика на страната, в това число са ставали и министри.

" Твърдят за себе си, че са смяната, а те са подмяната. 30 година се пробват да подменят “, акцентира водачът на Движение за права и свободи.

Мустафа Карадайъ прикани събралите се да гласоподават с №7 за възобновяване на демокрацията. „ Както виждаме в някои държавни органи има смяна на персоните, само че тази смяна, в случай че се прави със същия модел на ГЕРБ, няма по какъв начин да има смяна на модела на ГЕРБ. Тази смяна би трябвало да бъде на основата на Конституцията, на законите, на либерален принцип, с цел да можем да възстановим нормалността в политиката, демокрацията и демократичните устои, с цел да може да има създаване на ново на държавните органи и институции, с цел да може да има разговор, съгласуваност и съвместен надзор, с цел да може да има непоклатимост и ускорено икономическо развиване на страната “, заключи Карадайъ.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР