Пловдив посреща лидерите в луксозното строителство на бляскава церемония в

...
Пловдив посреща лидерите в луксозното строителство на бляскава церемония в
Коментари Харесай

Строителните оскари идват в Пловдив

Пловдив посреща водачите в първокласното строителство на блестяща гала в 5-звездния хотел " Санкт Петербург ". Те ще бъдат отличени от XII издание на годишните награди LUXURY Property AWARDS 2022. Церемонията, която ще се трансформира във конгрес на първокласното строителство, архитектурата и дизайна, ще се състои на 7 октомври 2022 година, оповестяват уредниците от ВИП Комюникейшън.

И през тази година строителните вложения резервираха рекордно високи равнища, като през второто тримесечие на т.г. има растеж от 21.6% при издаване на позволение за градеж на жилищни здания, сочат формалните данни от Национален статистически институт.

„ Дори в интервал на международна здравна рецесия и наоколо до вилнеещ боен спор, първокласното строителство сподели, че е конкурентно и не се въздейства от икономическите рецесии. Ето за какво главната цел на церемонията е да подкрепи популяризирането и отличаването на положителните практики в първокласното строителство, успехите на българските строителни компании и архитекти у нас и по света, да подкрепи техните желания за по-добро качество на живот в България “, споделят ръководещите съдружници на организацията Патриция Кирилова и Дончо Георгиев. Те ще връчат призове в  следните категории: Иновации в строителството, Луксозно жилищно, публично и бизнес строителство, Най-добра строителна компания, Идеен план, Реновирано строителство, Локация на годината и други Партньори на строителните награди са Италианската комерсиална камара, Камарата на архитектите в България, Българската предприемаческа камара, Националната строителна федерация и Международната академия на архитектурата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР