Пловдив попадна в класацията на изданието New York Post за

...
Пловдив попадна в класацията на изданието New York Post за
Коментари Харесай

Пловдив е в класацията на New York Post за най-добри туристически дестинации през 2019-а

Пловдив попадна в класацията на изданието New York Post за най-хубавите туристически дестинации за идната година. Градът под тепетата и френския северозападен район Нормандия са единствените европейски местоположения в листата, който включва общо 12 места из целия свят.

„ Пловдив е една от двете Европейски столици на културата за идната година (другата е Матера в южна Италия). Живописният град е евентуално най-големият български град, за който в никакъв случай не сте чували. Той е втори по величина в страната и историята му включва ръководство на почти всяка империя от антични времена – от персите през Римската империя и до Османската. Сега, той чества годината си в светлината на прожекторите с 500 фестивала, изложения, осъществявания и други събития “, гласи част от описанието на New York Post за Пловдив. 

Сред останалите места, които създателите предлагат да се посетят през 2019 година, са Аржентина, Боливия, Анахайм (Калифорния), Флорида, Юкон (Канада), Лос Кабос (Мексико), Узбекистан, Япония, Египет и Намибия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР