Пловдив получи наградата “Най-динамичен трансграничен град за електронна търговия за

...
Пловдив получи наградата “Най-динамичен трансграничен град за електронна търговия за
Коментари Харесай

Пловдив получи поредно световно признание

Пловдив получи премията “Най-динамичен трансграничен град за електронна търговия за 2018 година ", по време на гала по разкриване на Първия световен трансграничен карнавал за електронна търговия и Третото интернационално комерсиално ревю Шънджън (The 1st 616 Global Cross-Border E-Commerce Carnival & The 3rd Shenzhen International Cross-Border E-Commerce Trade Expo).

Кметът на Пловдив Иван Тотев одобри оценката от Васил Гелев, шеф на Центъра за поощряване на съдействието в региона на селското стопанство сред Китай и страните от Централна и Източна Европа (ЦНСССКЦИЕ), министерство на земеделието, храните и горите, МЗХГ. Васил Гелев взе присъединяване във форума след специфична покана от страна на уредниците.

Кметът Иван Тотев благодари за премията, като съобщи подготвеност за поддръжка при реализация на бъдещи взаимни проекти с Центъра и Тракия икономическа зона.

" Това е доста съществено самопризнание за Пловдив “, съобщи Васил Гелев, откакто съобщи премията и напомни, че Центърът към този момент има построен офис в границите на " 16+1 логистичен хъб и Павилиона за електронна търговия със селскостопански и други артикули “ в Тракия икономическа зона.

На срещата участва и Пламен Панчев, създател на Тракия икономическа зона и Българо-китайската асоциация на бизнес развиване.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР