Пловдив полага усилия да е с най-мръсния въздух е Европа

...
Пловдив полага усилия да е с най-мръсния въздух е Европа
Коментари Харесай

Пловдивчанин за поредния пожар пред КАТ: Тровим се, а на никой не му пука

Пловдив поставя старания да е с най-мръсния въздух е Европа посредством безусловно безучастие. Така пловдивчанин разяснява следващия пожар, който се разразил в региона на КАТ-Пловдив. Огънят е обхванал сметището в Шекера, а черен пушек и остра миризма още веднъж се носи в региона. Всичко това се трансформирало в всекидневие, сметището продължава да се натрупа и казусът се взема решение от през днешния ден до на следващия ден. След това всичко се повтаря.
Прочетете още
Според възмутеният жител рано или късно бездействието на градските управляващи ще докара до белодробни проблеми на десетки поданици на града.

„ Всеки ден около кат е по този начин, мирише на изгоряла пластмаса и на никой не му пука въобще. Служителите, в това число и престъпни служители на реда, тук споделят, че това не е тяхна работа. Защо въобще има община, кмет и цялата администрация, в случай че не могат да се вземат ограничения да не тровят града? “, написа още той.

Както  TrafficNews.bg  съобщи, по предложение на кмета на регион „ Северен ” Стоян Алексиев въпросният имот отива на търг.

Имотът е с повърхност от 2810 кв. метра, като съгласно документите той ще се употребява за паркинг. Началната наемна цена на месец е 1686 лв., като се желае и депозит за присъединяване от 2000 лв.. Победителят ще вземе имота за 5 години, като ще би трябвало да предлати и за 3 месеца.

Преди година районна администрация пусна първия търг. Тогава процедурата бе оповестена небрежно от администрацията, а теренът бе дадена на софийската компания „ Спасов кар ”. Тя се занимава с продажба на коли, като парцелът бе даден за 2500 лв., само че за 7,6 дка. След сигнала на медията ни от администрацията направиха инспекция, като се оказа, че парцелът е бил разграничен в новия Подробен устройствен план. Причината е, че огромна част от парцела се планува за улична регулация.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР