Пловдив. Пожар горя в апартамент на клошарка на улица Богомил

...
Пловдив. Пожар горя в апартамент на клошарка на улица Богомил
Коментари Харесай

Пожар горя в апартамент на клошарка на улица Богомил 41 в Пловдив

Пловдив. Пожар пламтя в апартамент на клошарка на улица " Богомил " 41 в Пловдив, съобщи кореспондент на Радио Фокус Пловдив. Няма потърпевши. Инцидентът се повтаря. Повече от 15 години хората са принудени да търпят непоносима смрад и инсекти, които бълват от жилището на втория етаж, който се населява от към 70-годишна жена. Тя обаче не поставя никакви грижи за жилището си.
Днес за повторно в жилището и избухва пожар, а тя даже не е желала да отвори на пожарникарите. За него са алармирали съседите. Тези, които живеят към проблематичния апартамент, изпитват същински смут от случки като тази. Голям шанс е, че пожарникарите са пристигнали бързо и са загасили пожара, по този начин, че няма забележими следи извън от него.
Но този случай за следващ път ускорява техните страхове, че идващият път може да се случи и най-лошото. Хората са сезирали институциите, само че никой не подхваща нищо до момента. Жената е сама, няма близки хора. За нея настояват, че не е бедна, има финансови благоприятни условия, само че не желае да поправи жилището си. Дори се твърди, че е притежател и на къща в Стария град. В момента апартаментът е в кошмарно положение. Вратата е почерняла, вътре се виждат вестници по пода и се разнася зловонна воня, защото в жилището няма работеща тоалетна. Прозорците не се отварят. Пълзят и едри инсекти.
Съседки я молят да ги допусне в тях и те да почистят жилището, само че тя не желае и не се преценява с другите. Преди време хората са организирали и подписки против нея.

От скоро хората в блока, в който има 24 жилището са с частен домоуправител, от който чакат някакви дейности по случая.
Цветана ТОНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР