Пловдив. По случай професионалния празник на служителите на МВР, кметът

...
Пловдив. По случай професионалния празник на служителите на МВР, кметът
Коментари Харесай

Пловдив: Кметът на район „Източен“ Николай Чунчуков връчи почетен плакет на началника на Шесто Шесто районно полицейско управление

Пловдив. По случай професионалния празник на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, кметът на регион „ Източен “ в Пловдив Николай Чунчуков връчи почетен плакет на комисар Николай Кирков – шеф на Шесто районно полицейско ръководство. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ – Пловдив от Общината. „ Това отличие е израз на нашето самопризнание за високия професионализъм в организацията на работата на полицейското ръководство на територията на региона и за обезпечаване на спокойствието и реда за нашите поданици. Знаем, че във всеки един миг можем да разчитаме на съответна помощ и превантивни ограничения “, съобщи в приветствието си Николай Чунчуков. Според него изключително значими са достиженията при построяването на доверие сред хората в етническия квартал и полицейските чиновници.
Ценна е и помощта, която чиновниците на Шесто районно оказват на кметството при инспекциите по домовете на отсъстващи деца и възпитаници в наложителна предучилищна и учебна възраст. По този мотив кметът на „ Източен “ означи и приноса на районните инспектори от детска педагогическа стая Найден Трифонов и Камен Паунов, които бяха наградени с грамоти и книги. Добри думи за работата на служителите на реда показа и заместник-кметът на региона Васко Василев.
От своя страна началникът на Шесто районно полицейско ръководство комисар Николай Кирков благодари за почетните оценки и увери, че полицейските чиновници ще продължат бъдат постоянно на линия. Той даде образец с многочислените беседи на районните инспектори в учебните заведения по значими въпроси, свързани със сигурността, трафика на хора и интернет заканите.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР