Пловдив остана без нито една награда в надпреварата за кмет

...
Пловдив остана без нито една награда в надпреварата за кмет
Коментари Харесай

Пловдив без награда в надпреварата за кмет на годината

Пловдив остана без нито една премия в конкуренцията за кмет на годината. Това се случва за пръв път в 6-годишната история на състезанието, проведен от портала на българските общини kmeta.bg. Тази година номинираните събраха общо 667 000 гласа.

30 кметове на дребни, междинни и огромни общини бяха отличени в състезанието “Кмет на годината ”. Призовете бяха раздадени в 10 категории на гала в НДК.

В раздел „ Малка община “ наградата отиде при градоначалника на Челопеч Алекси Кесяков, в раздел „ Средна община “ - при кмета на Горна Оряховица инж. Добромир Добрев, а в раздел „ Голяма община “ - при управника на Русе Пламен Стоилов

Столичният кмет Йорданка Фандъкова взе премията за “Паркове и екотранспорт ”. За първи път на церемонията беше връчена и специфична премия за цифрово учебно заведение от Гергана Паси. Тя бе за Математическата гимназия във Варна. Кметът на морската столица Иван Портних получи премията в категорията " Спорт и юношески политики, a управникът на Благоевград е " Кмет на жителите ".
Кметът на Казанлък Галина Стоянова получи премията в категория " Туризъм ", а наградата на нововъведения в обучение отиде в община Бургас.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР