Пловдив. Осем ученически рок-групи от Пловдив, София и Бургас се

...
Пловдив. Осем ученически рок-групи от Пловдив, София и Бургас се
Коментари Харесай

Пловдив: Осем ученически рок-групи от Пловдив, София и Бургас се представиха в първия ден от четвъртото издание на S`Cool Rock Fest

Пловдив. Осем училищен рок-групи от Пловдив, София и Бургас се показаха в първия ден от четвъртото издание на S`Cool Rock Fest, който се организира в парк „ Лаута ”, съобщи кореспондент на Радио " Фокус " - Пловдив . Събитието бе намерено от кмета на регион „ Тракия ” Костадин Димитров. Денят през днешния ден стартира с уъркшоп за акустични китари. От 17 часа до 22 часа през днешния ден на сцената в парк „ Лаута ” ще излязат 9 училищен рок банди от цялата страна. Входът за концертите е свободен.
Фестивалът S`Cool Rock Fest се организира с поддръжката на Община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2019 година. S`Cool Rock Fest е новаторска концепция за основаване на традиция в изследването и откриването на млади гении, да се подкрепи развиването и одобряването на рок културата измежду учениците и ориентиране на ползите им към стойностите на международната музикална просвета. Стремежът на уредниците е към правенето и използването на стратегия, в която активността на младежите има централна роля, а тяхното създаване като мощни, образовани и въодушевени европейски жители е приоритет за бъдещото развиване на града и региона.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР