Пловдив. Община Пловдив е отличена в категорията за рекламен туристически

...
Пловдив. Община Пловдив е отличена в категорията за рекламен туристически
Коментари Харесай

Пловдив: Общината е отличена в категорията за рекламен туристически клип на 36-ото Международно туристическо изложение „Ваканция & СПА Експо”

Пловдив. Община Пловдив е отличена в категорията за рекламен туристически клип на 36-то Международно туристическо ревю „ Ваканция & СПА Експо ”. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ – Пловдив от пресцентъра на Общината. Наградата е присъдена от умело жури за клипа „ Пловдив 2019 – всичко се случва #заедно ”. Отличието е получил шефът на Оперативна програма „ Старинен Пловдив ” на публична гала нощес в наличието на министъра на туризма Николина Ангелкова.
Община Пловдив взе участие със личен щанд в 36-ото Международно туристическо ревю „ Ваканция & СПА Експо “, което се организира в София в интервала 14 - 16 февруари под патронажа на Министерството на туризма. Това е най-големият и влиятелен конгрес в туризма у нас и един от най-авторитетните на Балканите. Тази година в него се показват над 380 туристически компании от 25 страни от Европа, Азия, Африка и Америка, които още веднъж притеглят вниманието на хиляди експерти и гости.
Основен миг в представянето на града като Европейска столица на културата са акцентите от програмата на „ Пловдив 2019 ” и културния календар за актуалната година. По-рано през вчерашния ден Община Пловдив бе отличена със „ Златен приз “ за принос към културния туризъм в Европа от профилираното списание „ Туризъм и отдих ”.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР