Пловдив. Областният координатор на ГЕРБ - Кърджали и председател на

...
Пловдив. Областният координатор на ГЕРБ - Кърджали и председател на
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Цвета Караянчева в Пловдив: България се преобразява с подкрепата на европейската солидарност

Пловдив. Областният координатор на ГЕРБ - Кърджали и ръководител на Народното събрание Цвета Караянчева връчи картите на следващите 10 нови членове на ГЕРБ в пловдивския регион „ Северен “. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Това стана нощес на особено празненство, проведено от районната организация в Пловдив с началник Стефан Дедев.
„ Ние не лъжем и изпълняваме дадените обещания. Хората го правят оценка и по тази причина растем всеки ден “, съобщи Цвета Караянчева. Тя акцентира значимостта на това жителите да излязат и да гласоподават на изборите за членове на Европейския парламент на 26 май.
„ С помощта на европейската взаимност страната ни се преобразява. При ръководството на ГЕРБ свършихме доста работа. Резултатите са забележими - ние приказваме с обстоятелства и причини “, сподели още ръководителят на Народното събрание и регионален координатор на ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева. Тя прикани за оптималната готовност, с цел да може да ГЕРБ да изпрати в Европейския парламент повече свои членове, които ще продължат да пазят национални дела и ще бъдат част от огромното семейство на Европейската национална партия.
От началото на тази година до момента единствено в структурата на ГЕРБ в пловдивския регион „ Северен “ сме приели нови 40 членове. Ние се развиваме и растем, тъй като пораства и доверието към ГЕРБ и провежданите политики на национално и локално равнище, съобщи Стефан Дедев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР