Пловдив. Ние сме познати с това, че изпълняваме ангажиментите, които

...
Пловдив. Ние сме познати с това, че изпълняваме ангажиментите, които
Коментари Харесай

Европейски избори 2019 г.: Лиляна Павлова: Ние изпълняваме поетите ангажименти, не даваме голи обещания

Пловдив. „ Ние сме познати с това, че изпълняваме уговорките, които поемем, а не даваме голи обещания “, съобщи в Пловдив претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ Лиляна Павлова по време на диалог с управлението и колектива на една от водещите български компании „ Атаро Клима “, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Тя бе съпроводена от ръководителя на Парламентарната комисия по бюджет и финанси Менда Стоянова и народния представител от ГЕРБ от 16-ти МИР инж. Атанас Ташков. По време на срещата бе очебийно, че предприятието е отпред националната браншова ранглиста по доходи от продажби за 2017 година от производството на промишлено хладилно и вентилационно съоръжение, което демонстрира, че в общия европейски пазар можем да бъдем водещи.
Лиляна Павлова акцентира какъв брой значимо е да се гласоподава на изборите на 26-ти май, тъй като в Европейския парламент се приема законодателството, което след това се прелива в националните ни правила и по тази причина е значимо да имаме евродепутати, които да пазят българската позиция.
Иновации, софтуерно развиване, поддръжка за започващи и новаторски предприятия, както и качествено обучение, което да обезпечава готова работна ръка бяха водещи тематики в диалога на претендента за член на Екологичен потенциал от листата на ГЕРБ Лиляна Павлова с представители на бизнеса.
„ Пловдив е образец за това, че където има развита инфраструктура и положителни университети бизнесът се развива и това е притегателно място за вложения и развиване на промишлеността “, съобщи тя и показа пред локалния бизнес стратегиите за финансови принадлежности, които се осъществят с европейско финансиране и фондовете, по които могат да аплайват.
„ И макар изказванията на нашите съперници, че " асфалт не се яде ", всички настояват, че положителната инфраструктура е причина за развиването на бизнеса и възстановяване изискванията на живот на жителите “, показа претендентът за евродепутат от ГЕРБ Лиляна Павлова.
На Евроизборите на 26-ти май 2019 година ГЕРБ е с номер 12 в интегралната бюлетина.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР