Пловдив. Нека не допускаме духовността да изчезне от живота ни,

...
Пловдив. Нека не допускаме духовността да изчезне от живота ни,
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив Иван Тотев: Нека не допускаме духовността да изчезне от живота ни, защото благодарение на нея сме се съхранили като нация

Пловдив. Нека не позволяваме духовността да изчезне от живота ни, тъй като с помощта на нея сме се съхранили като нация. Нека ценим и пазим своите обичаи и своята еднаквост. Това се споделя в поздравителнен адрес от кмета на Пловдив Иван Тотев към всички учители, възпитаници, създатели, деятели на българската просвета, култура и просвета във връзка Деня на българската култура и просвета и на славянската книжовност, оповестиха от пресцентъра на Общината .
„ От името на Община Пловдив и персонално от свое име най-сърдечно Ви приветствам с Деня на българската култура и просвета и на славянската книжовност. Този ден е от изключително значение за нас, българите, тъй като на него показваме почитта и поклонението си пред светите братя Кирил и Методий, техните възпитаници и генерации книжовници след тях, които са съдействали за духовното просвещение на българския народ. Бих желал да поздравя всички Вас – представителите на българската просвета, просвета и обучение. Изказвам признателност на всички, посветили живота си на задачата да откриват нови хоризонти пред бъдещите генерации, да градят персони, да развиват техните гении. Нека да ни е цветущ празникът на словото, на духа и на културата “, се показва още в приветствения адрес.
Кметът Иван Тотев пожела на всички дейци на културата нестихваща религия в изконните български полезности, а също и порив към нови познания и достижения.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР