Пловдив. Най-малко 9 кметове на местните избори е целта, към

...
Пловдив. Най-малко 9 кметове на местните избори е целта, към
Коментари Харесай

Пловдив: Най-малко 9 кметове на местните избори е целта, към която ще се стреми новото ръководство на областната структура на ГЕРБ

Пловдив. Най-малко 9 кметове на локалните избори е задачата, към която ще се стреми новото управление на Политическа партия ГЕРБ в Пловдив област. Това заяви на конференция новият регионален координатор на партията Георги Мараджиев, който е и кмет на Община Стамболийски, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ - Пловдив . Мараджиев поема поста от Розалин Петков, който счита, че увеличените му задължения като зам.-кмет на град Пловдив ще му пречат да извършва добре отговорностите си на регионален координатор предвид на идните избори. „ Розалин Петков оставя една добре работеща и стройна организация и считам, че със същите хора ГЕРБ ще остане водеща мощ в региона ”, съобщи Мараджиев. По думите му организацията ще продължи да работи и отсега нататък по този начин и ще се стреми и към още по-добри резултати. Розалин Петков означи, че структурите на организацията работят добре във всичките 17 обитаеми места, като се изключи две от тях – Сопот и Перущица, където също има промени. В Перущица структурата на ГЕРБ поема Мария Вълканова, а в Сопот – Елка Еленова. На идните мести избори ГЕРБ ще се бори за продобиване на кметските места в общините Хисар и Асеновград. Бе регистрирано още, че структурата в Карлово работи добре. ГЕРБ в региона ще се стреми да добави младежките си структури, с цел да реализиран още по-добър резултат. „ В елките на ГЕРБ няма да има бутони за изваждане и разделяне, а единствено бутони за събиране и умножение ”, сподели още Георги Мараджиев.
Всичките присъстващи на конференцията бяха единомислещи, че ще търсят благоприятни условия за това вратите на ГЕРБ да се отворят още по-широко, с цел да влязат нови хора през тях и да привлекат и младежите.
Днес всички кметове на ГЕРБ в региона, както и народните представители, изрекоха благодарността си към работата на Розалин Петков, при който членовете на ГЕРБ са се нараснали от 4 000 на 5 000. „ Партията е постигнала и доста нарастване на гласовете при обособените вотове до момента “, регистрира Мараджиев. През 2014 година на Евроизборите ГЕРБ в региона е получила 29436 гласа, през 2015 година на локалните избори гласовете са били над 38 000, на изборите за кмет същата година – 49 384, а през 2017 година, на парламентарните избори те са били към този момент 49 777.
Депутатите обявиха, че ще поддържат новото управление на всички равнища.
Георги Мараджиев идва от бизнеса, а през 2015 година печели изборите за кмет. Дотогава не е членувал в ГЕРБ. До момента като кмет той е постигнал едни от най-хубавите резултати, като има извоюван приз за най-бързо разрастваща се община и за най-хубав кмет. Завършил е Висшето учебно заведение по сигурност и стопанска система (ВУСИ), компетентност „ Национална сигурност ”.
Поста учредителен административен секретар на регионалната конструкция на партията поема кметът на Раковски Павел Гуджеров, който също има насъбран огромен учредителен и управнически опит.
Цветана ТОНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР