Пловдив. Натоварено е движението в участъка на автомагистрала Тракия“ Пловдивска

...
Пловдив. Натоварено е движението в участъка на автомагистрала Тракия“ Пловдивска
Коментари Харесай

Пловдив: Натоварено е движението в участъка на автомагистрала „Тракия“ в областта, пътищата са мокри и хлъзгави, мокър сняг вали в района на Лъки и Студенец

Пловдив. Натоварено е придвижването в сектора на автомагистрала „ Тракия “ Пловдивска област и по пътищата Пловдив-Карлово и Пловдив-Асеновград. Това заяви за Радио „ Фокус “ – Пловдив дежурният от Областното пътно ръководство. Пътните настилки на територията на региона са мокри и хлъзгави, само че проходими. Мокър сняг вали в региона на Лъки и Студенец, няма образувала се снежна завивка. В останалата част от региона преваляванията са от дъжд. Очаква се тази нощ метеорологичните условия да се влошат и водачите би трябвало да са готови, предизвести дежурният. Повишена е заплахата от образуването на свлачища по пътищата в планинските региони, изключително по направленията Кричим-Стамболийски, Юговско ханче-Югово-Лъки-Здравец и Асеновград-Смолян. Проходът Троян-Кърнаре е отворен за придвижване на всички моторни транспортни средства. От Областното пътно ръководство приканват водачите да карат с нараснало внимание, съобразена скорост и да съблюдават нужната отдалеченост. До 30 ноември придвижването по пътя Югово-Лъки ще се реализира в една лента, заради проваляне на част от пътното платно. Преминаването се контролира с пътни знаци. Също до 30 ноември придвижването по пътя Пловдив-Асеновград, от изхода на града до Асеновград, ще се прави в двете посоки в едното платно в посока Асеновград заради ремонтни действия. Все още е лимитирано придвижването на камиони с обща маса над 12 тона по пътя Поповица-Болярци. Забранено остава и прекосяването на камиони по-високи от 4 метра през тунелите по пътя Асеновград-Нареченски бани. Обходният маршрут за водачите е по пътя Кричим-Девин.
Трафикът на територията на град Пловдив също е извънредно натоварен все още. По-засилено автомобилно придвижване се регистрира по булевардите „ Цар Борис III Обединител “, „ Христо Ботев “, „ Руски, „ Шести септември “, „ Източен “, „ Васил „ Априлов “, „ България “ и „ Пещерско шосе “, както и по всички входно-изходни артерии. Пътните настилки на територията на града са мокри и хлъзгави, продължава да вали дъжд.
Тони МИХАЙЛОВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР