Пловдив. Над 60 дръвчета закупиха и засадиха членове на ГЕРБ

...
Пловдив. Над 60 дръвчета закупиха и засадиха членове на ГЕРБ
Коментари Харесай

Пловдив: Над 60 дръвчета засади ГЕРБ в града за Първа пролет

Пловдив. Над 60 дръвчета закупиха и засадиха членове на ГЕРБ в шестте региона на Пловдив. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Инициативата се провежда от регионалната партийна конструкция с началник кмета на Пловдив инж. Иван Тотев във връзка Първа пролет и Световния ден на водата.
Членове на ГЕРБ в „ Източен “ облагородиха зелени площи в региона, като засадиха 10 ели, заяви ръководителят на партийната конструкция Иван Стоянов. По 5 дръвчета допълниха растителността в озелененото пространство до колелото на SPS и в парк „ Изгрев “. Сред участниците в акцията бяха районният кмет Николай Чунчуков и общинският консултант Емил Русинов, които са в управлението на ГЕРБ - „ Източен “.
От ГЕРБ в регион „ Западен “ засадиха иглолистни дръвчета в парк „ Ружа “. Присъстваха Димитър Колев – кмет на регион „ Западен “, общинските съветници Ясен Михайлов и Дамян Петров, представители на управлението и МГЕРБ.
В „ Тракия “ в залесяването на иглолистни дръвчета в междублоковото пространство до блок 41 се включиха кметът и областен началник на организацията на ГЕРБ Костадин Димитров, общинските съветници Вера Тоскова и Ели Дачева, членове на партията.
Структурата в „ Централен “ с началник районният кмет Георги Стаменов провежда облагородяване на зона по бул. „ Найчо Цанов “. 10 чинара и други локални типове към този момент допълват зеленината по пътната артерия. Общинският консултант Александър Радев и членове на организацията също се включиха в залесяването.
Инициативата на ГЕРБ в регион „ Южен “ се организира в парка на „ Славееви гори “. В залесяването с иглолистни дръвчета се включиха общинските съветници Георги Василев, Атанас Узунов и Веселин Маневски, представители на районната партийна организация.
В „ Северен “ ръководителят на структурата на ГЕРБ Стефан Дедев, районният кмет Ральо Ралев, Стоян Алексиев и членове на организацията залесиха сектор от улица „ Кольо Фичето “ с 10 фиданки.
Стефан Дедев, който е и ръководител на Предизборния щаб на ГЕРБ в Пловдив, означи, че при ръководството на ГЕРБ в града са засадени хиляди дръвчета, построени са нови паркове и зелени зони, актуализирана е емблематичната Цар-Симеонова градина, а по огромните булеварди има зелен пояс.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР