Пловдив може скоро да остане без градски транспорт. За това

...
Пловдив може скоро да остане без градски транспорт. За това
Коментари Харесай

Пловдив остава без градски транспорт?

Пловдив може скоро да остане без градски превоз. За това предизвестиха притежателите на транспортни компании, обслужващия обществения превоз във втория максимален град в България.
Според казаното пред Нова телевизия, превозвачите са подписали контракт за 1,94 лв. на километра, само че в действителност им се заплаща 1,50 лв.. Това значи 2 млн. лв. задължения единствено за гориво, посочи един от представителите на компаниите. Именно поради това градският превоз в Града под тепетата може да бъде спрян – заради задълженията към доставчиците на гориво. А също така към този момент има напускащи водачи, оплакаха се превозвачите, като дадоха за образец по какъв начин в София е стихотворец ангажимент да се подвигат заплатите на водачите и ватманите в градския превоз.
На въпрос за какво не се е стигнало до съд, откакто има проблем, отговорът беше, че първо има опит да се решат нещата с разговор. Ще отнесем нещата и до съда, в случай че няма чуваемост, обявиха хората.
Днес следва среща с регионалния шеф на Пловдив, като превозвачите чакат той да осведоми премиера Бойко Борисов за обстановката.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР