Пловдив. Локализирани са двете основни огнища на пожара в Кресненското

...
Пловдив. Локализирани са двете основни огнища на пожара в Кресненското
Коментари Харесай

Георги Влайков, ДФ „Пловдив 112“: Локализирани са двете основни огнища на пожара в Кресненското дефиле и няма нужда от наши доброволци

Пловдив. Локализирани са двете съществени огнища на пожара в Кресненското дефиле и екипите на място нямат потребност от помощта на доброволци от Доброволно формирование „ Пловдив 112 “. Това сподели за Радио „ Фокус “ – Пловдив Георги Влайков, началник на формированието. По думите му, доброволците остават в подготвеност за тръгване към мястото на пожара и оказване на подпомагане. „ Поддържаме непрекъсната връзка с шефа на Групово дело „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ основен комисар Николай Николов. Той сподели, че за момента се оправят и няма потребност от наши доброволци. Николов ни изясни, че довечера ще се състои брифинг, с цел да се заключи направеното денем. Ако има потребност, ще се обади, с цел да тръгнем към мястото на пожара. В момента огнищата там се следят, а екипите на място се пробват да понижат фронтовете на пожара, с цел да го загасят. Разполагат с задоволително човешки запас “, изясни Влайков.
Ръководителят на Държавна фирма „ Пловдив 112 “ уточни, че предстоят почивни дни и в случай че се наложи, доста повече хора ще се отзоват за оказване на подпомагане за потушаване на пожара при Кресненското дефиле.
Тони МИХАЙЛОВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР