Пловдив. Кметът на район Източен“ в Пловдив Николай Чунчуков връчи

...
Пловдив. Кметът на район Източен“ в Пловдив Николай Чунчуков връчи
Коментари Харесай

Пловдив: Кметът на район „Източен“ Николай Чунчуков връчи плакет на швейцарския посланик за подкрепата по проект ЗОВ

Пловдив. Кметът на регион „ Източен “ в Пловдив Николай Чунчуков връчи почетния плакет на региона на посланика на Швейцария в България Н. Пр. Мюриел Берсе – Коен. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ – Пловдив от Общината. Връчването стана по време на заключителното събитие по план ЗОВ – здраве и обучение за всички, осъществен със съдействието на Българо-швейцарската стратегия за съдействие. Николай Чунчуков благодари за поддръжката на швейцарската страна за построяването на учебен и медицински център на територия на регион „ Източен “, за финансирането на спомагателни действия с децата и учениците. Той изрази признателността си и към Ирина Файон-ръководител на програмата в българския офис, на Ролан Питон- началник на швейцарския офис за съдействие, както и на представителите на съфинансиращите организации: Деница Сачева – зам. министър на образованието и науката, и Зорница Русинова- зам.-министър на труда и обществената политика.
„ Ние ще продължим да търсим решения на проблемите, свързани с уязвимите групи, само че при всички случай ще осигурим дълготрайна резистентност на положителните резултати от този прелестен план “, акцентира кметът на регион „ Източен “ Николай Чунчуков.
Община Пловдив беше отличена със специфичен плакет за високи достижения в реализацията на плана. Наградата беше връчена на Севджан Моллабекир – началник на екипа за ръководство на плана персонално от Н. Пр. Мюриел Берсе - Коен.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР