Пловдив. Като политици, ние сме длъжни да начертаем възможните посоки

...
Пловдив. Като политици, ние сме длъжни да начертаем възможните посоки
Коментари Харесай

Проф. Иво Христов: С „Визия за България” БСП предприе сериозен интелектуален разговор

Пловдив. Като политици, ние сме длъжни да начертаем вероятните направления за дейности, които да извърнат най-опасната наклонност – приключването на хор. Така зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ” Крум Зарков малко изясни замисъла на „ Визия за България ” и подхванатата от Българска социалистическа партия акция по показване на проектодокумента из цялата страна, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . В четвъртък, дружно с проф. Иво Христов, те посетиха пловдивския регион „ Източен ”, с цел да се срещнат с поданици и цивилен организации в кв. „ Гладно поле ”. „ Моментът е повратен и борбата е за България. Нашата страна се нуждае от тактика и Българска социалистическа партия се наема да стартира диалога за нея ”, посочи Зарков. По думите му този диалог ще бъде сполучлив, в случай че социалистите намерят съидейници отвън партия, в случай че завоюват на своя страна хора, които не са изгубили вярата за България. „ Българска социалистическа партия предприе сериозен и изчерпателен интелектуален диалог в една надълбоко неинтелектуална среда ”, уточни социологът проф. Иво Христов. В този смисъл той вижда и един от рисковете за документа на Българска социалистическа партия. Според него популацията е отвикнало от сходен интелектуален спор или деяние. Сегашният модел на ръководство, упражняван от клептократската върхушка, заразително се спуска надолу по всички равнища. „ Нашите деца нямат други цивилизационни, стопански мостри и това е най-страшното ”, предизвести проф. Христов и добави, че за този резултат почтени няма. „ Допуснахме го с безмълвие, от лекомислие и от безконечния български боязън. Докато се опасяваме, ще умрем от боязън ”, приключи проф. Христов и предизвика публика към прям диалог. Множеството оферти и допълнения към „ Визия за България ” се отнасяха към опазването на здравето, приходите, вътрешния ред и сигурност.
„ Повече от всеки път българският народ има потребност от просвета и нематериалност, тъй като другояче нацията ще загине и ще остане единствено територия ”, сподели на среща в другия пловдивски регион „ Западен ” депутатът Нона Йотова. „ Радвам се, че имаме опцията да представим " Визия за България " пред хората от най-древния жив град в Европа ”, сподели тя.
„ Визия за България " е документ, който е добра основа за бъдещето. Вие сте хората, които ще създадат документът приключен - с вашите отзиви, оферти. Не ни спестявайте рецензиите, тъй като те са значими за нас ”, обърна се Иван Ченчев към аудиорията. Той акцентира, че спортът е приоритет за Българска социалистическа партия. Петър Витанов се спря на тематиката за външната политика на България, като разкритикува държанието на Борисов. „ Премиерът е кадърен да ни съобщи, под въздействието на външните си господари ”, съобщи депутатът. Той акцентира, че защитата и сигурността са съществена част от държавността, само че Българска социалистическа партия е срещу основаването на частни армии. „ Ще настояваме за закупуването на военни самолети, тъй като в този момент имаме извънредно малко, а Турция предлага на държавното управление да охранява въздушното ни пространство гратис. Сами разбирате, че това би било еднакво на затриване на страната ”, обърна се към някогашните военни в залата Витанов. Най-актуалната парламентарна тема- утрешният избор на съмнение към държавното управление, разяснява експертно пловдивският народен представител доцент Георги Йорданов. „ Предстои ни огромна борба. От Воля се скриха и няма да са в залата. ГЕРБ нападат по всевъзможен начин народните представители на Българска социалистическа партия, с цел да ни уязвят и да си мълчим. Ние няма да се поддадем и ще се борим до дъно. На карта е заложено здравето и даже животът на българските жители, а те са на най-важни за Българска социалистическа партия ", изясни желанията на парламентарната съпротива доцент Йорданов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР